joi, 13 martie 2014

13 martie 2014

Zi cu ghinion?

Avionul din Malaezia inca nu a fost gasit, Google cere utilizatorilor sa nu mai foloseasca Google Earth ca sa gaseasca avionul, ca imaginile nu-s in timp real. Rusia incepe noi exercitii militare, in timp ce SUA isi intareste sustinerea fata de Ucraina. Rene Llense, fost fotbalist francez, a murit la 100 de ani. UE a adoptat un proiect care cere ca toate incarcatoarele de telefon sa fie la fel, dar mai dureaza cativa ani pana va fi la fel. Cutremur de 6.3 in Japonia, dar nu e foarte mare pentru ei.

Dupa o harababura completa, Traian Basescu a promulgat legea certificatelor verzi, pe scurt: taxa pentru ele ramane egala cu cea de anul trecut. Mugur Isarescu a spus ca economia noastra trebuie restructurata, Mircea Diaconu a fost achitat in dosarul in care era acuzat de conflict de interese, in timp ce seful Consiliului Judetean Botosani a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a falsificat niste acte. Rosia Montana Gold Corporation spune ca va da afara 400 de oameni, daca nu se imbunatatesc perspectivele pentru exploatarea miniera.

Giga Popescu si Gigi Becali sufera in inchisoare, Inna s-a impact cu iubitul infidel, Andreea Marin nu stie unde e Aradul, medicii fumeaza mai mult decat pacientii, iar Catalin Maruta cheleste. Nimeni nu stie sa faca omleta (ouale se bat mai tare, lactatele se pun la sfarsit, se tine pe foc mai mult timp).

Poza zilei e cu ceata din Londra. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu