vineri, 28 martie 2014

28 martie 2014

Poza zilei e facuta la Porsche Arena din Stuttgart, Germania, in timpul Cupei Mondiale la gimnastica ritmica. Maine se sarbatoreste Ziua Pamantului, deci de la 20:30 pana la 21:30 sa stingem putin lumina.

Rusia e acuzata ca isi muta trupele la granita cu Ucraina ca sa invadeze tara, Barack Obama a cerut sa fie retrase trupele. A fost un cutremur in Bulgaria, serviciile de urgenta din Insulele Canare au confundat o barca cu un avion prabusit. Alte obiecte ce pot fi de la avionul disparut au fost gasite in Oceanul Indian, zona de cautare s-a mutat 1000 de km la nord, dar nimeni nu confirma mai nimic, Jens Stoltenberg a fost ales secretar general al NATO. In Canada a avut loc un incident armat, intr-un tribunal, pana acum: 1 victima.

Un baiat din Topoloveni a santajat o fata cunoscuta pe Facebook dupa ce a filmat-o. Oana Mizil vrea un copil cu Marian Vanghelie, ultimele magazine Geox din tara se inchid, clubul Midi din Cluj e in topul celor mai bune cluburi din lume (locul 54), Securitatea a bagat peste 4 miliarde de dolari
in intreprinderea Dunarea. Langa Brasov un barbat a gasit un tezaur cu 21 de verigi de aur, din epoca hallstattiana, cimitirul Bellu ar putea deveni obiectiv turistic. Banca Mondiala a aprobat un imprumut Romaniei de 339 milioane de dolari, pentru sectorul sanatatii.

Capsunile sunt bune pentru sanatate, la fel ca mierea de albine si otetul de mere. De acum poti posta pana la 4 imagini pe Twitter si poti tagui lumea. Daca nu dormi cat trebuie iti e afectata sanatatea, Nicoleta Luciu nu face sex cand e luna plina, iubirea e intrepretata diferit, in functie de varsta. Nimeni nu stie sa faca limonada: zaharul se dizolva in apa calda, pana se face sirop, se storc 4-6 lamai, se pune sucul de la lamai peste sirop, se adauga 3-4 cani de apa, se lasa la frigider pentru 30 de minute.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu