miercuri, 26 februarie 2014

26 februarie 2014

Astazi au fost tensiuni in Crimeea, iar pe numele fostului presedinte ucrainean s-a emis un mandat de arestare international. UE a probat legi mai dure pentru comercializarea tigarilor: imagini socante pe fata si spatele pachetului, tigarile mentolate sau cu arome vor fi interzise. Jurgen Brummer , multiplu campion german la gimnastica si-a ucis copilul de 15 ani, care era paralizat, apoi s-a sinucis. Chitaristul Paco de Lucia a murit. Einstein propunea ideea ca "universul se extinde dintotdeauna si constant".

In tara, dupa ruperea USL de aseara, haos. Toti ministrii si secretarii de stat din PNL si-au dat demisia. Ponta si Antonescu nu au spus mare lucru, Traian Basescu a spus ca avem un guvern instabil. DNA a cerut inceperea urmaririi penale pe numele fostului ministru PNL, Cristian David, care era, atentie, ministrul pentru romanii de pretutindeni - comica denumirea. Calin Popescu Tariceanu si-a dat demisia din PNL pentru ca "vrea in USL". Rodica Stanoiu a colaborat cu Securitatea, un barbat a murit dupa ce si-a prins piciorul intr-un macaz si a fost lovit de tren.

Migdalele sunt bune pentru sanatate, branza si pateul vegetal nu sunt bune, romanii au uitat sa manance napi, primul cuvant declarat universal e "ha?", un barbat a murit dupa ce a vrut sa ii arate iubitei ca armele de foc sunt sigure, le-a incercat si s-a impuscat in cap (era din SUA), iar barbatul care a mancat doar pizza timp de 25 de ani spune ca e sanatos tun.


Imaginea asta cu mustata de Hilter "facuta" pe fata Angelei Merkel de Benjamin Netanyahu (primul ministru israelian) a fost viralul zilei. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu