luni, 8 septembrie 2014

08 septembrie 2014

Poza zilei e facuta in Whitley Bay, North Tyneside.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Uniunea Europeana a aprobat o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei.  John Kerry se va deplasa in Orientul Mijlociu pentru a crea o coalitie impotriva Statului Islamic. Printul William si sotia sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor avea un al doilea copil.

Traian Basescu a declarat ca cere demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei. Referitor la demersul de suspendare a sa, Basescu i-a transmis lui "Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica", sa citeasca Constitutia. Elena Udrea, a declarat ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu. Klaus Iohannis propune un pact pentru ”stabilitate si democratie” in cursa prezidentiala. Presedintele PPE, Joseph Daul, a declarat ca este "de-a dreptul scandalos" faptul ca premierul unui stat UE il compara pe presedintele tarii sale cu nazistii si face apel la socialistii europeni sa se delimiteze de afirmatiile lui Victor Ponta. DNA verifica daca Laura Georgescu a luat 5 laptopuri pentru CNA, de la cei pe care i-ar fi favorizat.Ponta spune ca 3 miliarde de dolari trebuie cheltuiti in investii publice.

Economia mondiala continua sa inregistreze cresteri modeste, pretul petrolului Brent a scazut sub 100 de dolari/baril, pentru prima oara din iunie 2013.

Nimeni nu stie sa faca bomboane fondante: se face un sirop bine legat din o cana mare de apa, 1 kg zahar si 2 linguri de otet, peste care se adauga jumatate de pachet de margarina, dupa ce s-a racorit siropul, se adauga 300 g faina prajita - ingalbenita, 300 g nuca macinata sau alune si biscuiti pana se ingroasa. Se fac bilute, batoane sau chiar cutii pentru cadouri si se lasa la intarit timp de 2 ore, apoi se dau prin 500 g ciocolata menaj, topita cu 50 ml ulei pe baie de aburi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu