sâmbătă, 6 septembrie 2014

6 septembrie 2014

Poza zilei e facuta in templul Sikh Shrine Golden din Amritsar.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Explozii puternice in apropiere de Mariupol, Petro Porosenko avertizeaza ca Rusia ar putea ocupa nu numai Kievul, ci si Bucurestiul. Vladimir Putin vrea sa restabileasca vechiul Imperiu Rus, care sa includa Ucraina, R. Moldova si Tarile Baltice, a declarat senatorul republican John McCain.

Traian Basescu a spus ca Iliescu a protejat sistemul, Constantinescu a fost infrant, eu am ingenuncheat sistemul. Klaus Iohannis, Vasile Blaga, George Scripcaru si Mihai-Razvan Ungureanu au iesit la o bere in centrul Brasovului. Bogdan Stanoevici, ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni spune ca statul nu are "o imagine clara" a numarului romanilor din strainatate, dar ca a cerut ajutorul bisericilor sa adune "cat mai repede" date despre prezenta cetatenilor romani din afara granitelor. Fitch a confirmat ratingul Romaniei si a revizuit in scadere estimarea de crestere economica. 

Actrita Gwyneth Paltrow se va converti la iudaism, viata pe Terra a aparut cu 60 de milioane de ani mai devreme decat se credea.

Nimeni nu stie sa prepare carnea pentru hamburgeri: se pune carnea tocata intr-un bol si peste adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, se adauga oul, mustarul, sosul Worcestershire, sosul de rosii pasate si sare, piper, paprika, cimbru, rozmarin, oregano, otet balsamic, dupa ce se omogenizeaza amestecul, se pune bolul in frigider pentru doua ore. Se scoate carnea din firigider, se modeleaza cei patru hamburgeri si pune-i pe gratarul incins.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu