marți, 2 septembrie 2014

2 septembrie 2014

Poza zilei e cu un greier curios si e facuta de Vadim Trunov, din Russia, langa Voronezh.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Kremlinul e pregatit sa faca publica inregistrarea convorbirii Putin-Barroso. FMI spune ca programul de salvare a Ucrainei, de 17 miliarde dolari, ar putea fi insuficient. Palestina cere incetarea ocupatiei israeliene printr-o rezolutie a Consiliului de Securitate al ONU. Médecins sans frontières avertizeaza ca lumea este pe cale sa "piarda batalia" impotriva Ebola 

OUG privind migratia alesilor locali a fost publicata in Monitorul Oficial - alesii pot migra doar o singura data. Grupul de lucru PPE recomanda primirea PNL in partid. Comisia de buget a Camerei respinge cererea de reexaminare a legii de reducere a CAS.

 Pretul aurului scade la cel mai redus nivel din ultimele doua luni, in timp ce dolarul castiga teren, creierul poate fi antrenat sa prefere o dieta sanatoasa. 

Nimeni nu stie sa faca supa de pui: se pune carnea la fiert si se spumeaza, se introduce zarzavatul taiat, cartofii se introduc spre sfarsit cand zarzavatul e aproape fiert; se pune putin ulei, sare, piper boabe, se mai lasa sa dea in clocot, se mai lasa la fiert si se pune patrunjelul tocat, la sfarsit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu