duminică, 7 septembrie 2014

7 septembrie 2014

Poza zilei e cu niste avioane Northrop F-5E Tiger din Patrouille Suisse, la spectacolul aerian Air14 din Payerne. Fortele aeriene elvetiene isi celebreaza cea de 100-a aniversare.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: O femeie a fost ucisa in schimburile de focuri de la Mariupol, tiruri de artilerie in apropiere de aeroportul din Donetk. Ucraina va trebui sa instituie legea martiala in regiunile Donetk si Lugansk (est), daca armistitiul intrat in vigoare vineri nu va avea rezultate pozitive.

Traian Basescu a spus ca Romania a devenit o tara care va fi aparata in orice scenariu in care ar fi atacata. Calin Popescu Tariceanu, a spus ca va incepe strangerea de semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu, Ponta a spus ca se discuta in PSD despre acest demers si ca orice zi fara Basescu e un rau mai putin. Doua cutremure mici in Buzau, cod galben de inundatii in Hunedoara.

Groenlanda a inceput sa se incalzeasca in urma cu 19.000 de ani, Jack Spinteatorul a fost imigrantul polonez Aaron Kosminski, unul dintre cei sase suspecti anchetati la momentul respectiv, birourile cu plante fac angajatii mai fericiti si mai productivi. Mark Zuckerberg estimeaza ca numarul utilizatorilor WhatsApp va atinge 3 miliarde de persoane, mentionand ca Facebook este pregatita sa cheltuiasca miliarde de dolari pentru ca tot mai multi oameni sa beneficieze de acces la internet.

Nimeni nu stie sa faca dulceata de trandafiri: Se desprind petalele trandafirilor (se folosesc trandafirasi roz, foarte parfumati, speciali pentru dulceata), se rupe portiunea alba a petalelor si apoi se freaca cu sare de lamaie pana incep sa lase zeama, se fierbem apa impreuna cu zaharul pana se obtine un sirop, se adauga petalele de trandafiri, se aduna spuma care se formeaza. Cand siropul devine legat, se pun cativa stropi pe o farfurie, daca se aduna imediat in niste cristale, dulceata este gata. Se tparna fierbinte in borcanele sterilizate, se infileteaza capacele, si se le intoarc cu fundul in sus ca sa se raceasca.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu