vineri, 5 septembrie 2014

5 septembrie 2014

Poza zilei e facuta in Dungeness, Marea Britanie. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Statele membre UE au ajuns la un acord de principiu asupra noilor sanctiuni impotriva Rusiei, OSCE anunta un acord Kiev-separatisti privind retragerea trupelor si schimbul de prizonieri. Un avion monomotor care nu raspundea la apeluri radio, escorat de doua F-15 americane, avionul s-a prabusit in largul Jamaicai.

Traian Basescu a declarat ca Romania va avea un comandament NATO pe teritoriul ei, Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu: suspendare in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor, Basescu a spus ca daca e suspendat intra in campanie "si nu o sa le fie bine". 

Facebook ofera utilizatorilor sai noi optiuni privind confidentialitatea, filmele in 3D provoaca acelasi raspuns emotional ca si cele in 2D,  a fost anuntat primul experiment de telepatie reusit intre doi oameni. 

Nimeni nu stie sa ciorba de pleurotus: Ceapa, morcovul si telina se taie cubulete mici si se calesc putin in ulei, se toarna apa, se adauga cateva boabe de piper si se lasa sa fiarba la foc potrivit (cu capacul pus). Gogosarul si ciupercile pleurotus se taie fasii subtiri si se adauga peste celelalte legume cand acestea sunt aproape fierte, se adauga piper macinat dupa gust si se lasa ciorba sa fiarba la foc mic, cu capacul pus. Intr-un castron se pun galbenusurile, se amesteca bine cu smantana si usturoiul zdobit, cand ciorba este fiarta, se ia zeama si se toarna treptat peste smantana amestecata cu ouale si usturoiul, cand aceasta s-a diluat bine, se toarna treptat in oala cu ciorba, se mai lasa 10 minute pe foc, si se pune sare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu