miercuri, 10 septembrie 2014

10 septembrie 2014

Poza zilei e facuta la Paris.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Dimitri Rogozin sustine ca Rusia si-ar putea moderniza arsenalul nuclear, ca raspuns la un sistem global rapid de atac al SUA.

Un cutremur de 4,8 grade a avut loc in Buzau, fiind resimtit in Bucuresti, dar si in alte orase. 7 firme vor primi 3 milioane de euro ca sa inventarieze spatiile verzi din Capitala. Siveco sustine nevinovatia presedintelui, care a fost arestat ieri. Romania este printre tarile europene cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere. Klaus Iohannis a spus ca el vrea sa schimbe sistemul, nu sa
-l ingenuncheze. 1,7 milioane de elevi vor primi fructe proaspete la scoala.

Noul iPhone ar putea ajuta mai mult la cresterea economiei Taiwanului, decat la cea americana.

Nimeni nu stie sa faca salata caesar: Se amesteca puiul cu zeama de lamaie, ulei de masline, cimbru proaspat, se asezoneaza cu piper si se lasa la marinat pana la 2 ore. Se incinge cuptorul la 200 grade C/gaz 6. Se taie painea in cuburi, care se pun pe o tava, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor 10 minute, pana devin rumene. Pentru dressing, se pune intr-un robot usturoi, taiat marunt, 1 lingurita mustar de Dijon, jumate de lingurita de sos Worcestershire, 1 lingura suc de lamaie, plus extra pentru stors, 1 varf de cutit fulgi de chilli, 4 fileuri de ansoa, taiate marunt, 3 linguri de maioneza, 4 linguri de iaurt. Daca sosul a iesit prea gros, se subtiaza cu doua lingurite de apa rece. Se incinge o tigaie-gratar si se prajeste puiul 15. Dupa ce sunt gata, se lasa sa se odihneasca timp de 5 minute, inainte de a-i taia. Se rup frunzele de salata intr-un bol si se amesteca apoi cu rucola. Se adauga jumatate din dressing si se amesteca. Se adauga crutoanele, puiul si parmezanul, apoi se stropeste totul cu restul de dressing si se stoarce deasupra lamaie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu