vineri, 11 iulie 2014

11 iulie 2014

Sa aveti un weekend plin de energie. Poza zilei e facuta la  World Bodypainting Festival in Poertschach, Austria.

Situatia in Ucraina este tensionata in continuare: un punct vamal a fost atacat cu rachete, presedintele Ucrainei a spus ca cine a facut asta va fi distrus. Rusia propune un armistitiu bilateral si o misiune speciala a OSCE in estul Ucrainei, UE incearca sa ofere asigurari Rusiei privind efectele Acordului de asociere cu Ucraina. Benjamin Netanyahu spune ca presiunile internationale nu vor impiedica Israelul sa atace grupuri teroriste. Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, acuza Israelul ca are o politica axata "pe minciuna" in privinta raidurilor aeriene din Fasia Gaza

Persoanele fizice care detin cladiri cu o alta destinatie decat cea de locuinta vor plati un impozit reprezentand pana la 2% din valoarea impozabila, iar impozitul pe masini va fi majorat de doua ori si jumatate in cazul autoturismelor cu motorizari de pana la 1.600 centimetri cubi. Cod portocaliu de inundatii in Teleorman, Traian Basescu a fost reclamat din nou la CNCD pentru declaratii privind romii. Elevii romani au obtinut 11 medalii (6 de aur) la Olimpiada Internatională Pluridisciplinara. PNL a pierdut orginalul documentului protocolului USL si a cerut o copie legalizata de la Tribunalul Bucuresti pentru a denunta alianta cu PSD. Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat in urmarire internationala. Kelemen Hunor demisioneaza din Guvern, dar UDMR va ramane la guvernare. 

Trebuie sa facem mai multa miscare: minim o ora pe zi, fructele de padure imbunatesc memoria, persoanele cinice au un risc sporit de a suferi accidente vasculare cerebrale, n mic dejun copios inainte de calatoria cu avionul combate efectul decalajului de fus orar, Whirlpool preia Indesit pentru 758 milioane euro, dezvoltarea unei retele de mare viteza la Internet in Romania costa intre 3,3 şi 5,5 miliarde de euro, Amazon vrea permisiunea autoritatilor din SUA pentru a testa drone langa Seattle. 

Nimeni nu stie sa faca lasagna: Se pune apa cu sare la fiert, cand clocoteste se pun foile de lasagna, urmand indicatiile de pe pachet. Se scot si se pun la scurs pe un prosop de bucatarie. Se incinge uleiul si se caleste ceapa, cand devine aurie se adauga morcovul dat prin razatoare si 1/2 cescuta cu apa, se lasa pana cand apa se evapora, se adaugaa carnea tocata si se lasa pe foc pana cand isi schimba culoarea, se adauga pasta de tomate si vinul, se mai tine pe foc, amestecand din cand in cand, pana cand vinul se evapora, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se amesteca bine si se ia de pe foc. Se topeste untu, se adauga in ploaie faina, amestecand incontinuu, se stinge cu lapte, se adauga oregano, sare si se lasa 5 min. pe foc, amestecand incontinuu, pana cand sosul se ingroasa. Se unge cu unt o tava si se aseaza primul strat de foi. Peste foi se pune un rand de sos de carne apoi unul de sos alb si se acopera cu parmezan ras.Urmeaza un nou strat de foi, un rand de sos de carne, unul de sos alb si unul de parmezan. Ultimul start este unul de foi. Se bat bine 2 oua si se rastoarna peste foi, se rade parmezan si se da la cuptor pentru 45 min.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu