vineri, 4 iulie 2014

4 iulie 2014

Sa aveti un sfarsit de saptamana bucuros. Poza zilei e facuta in timpul unei furtuni in Sardinia de catre Stefano Garau.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: un lider separatist spune ca Slaviansk va fi distrus daca Rusia nu intervine, dupa ce fortele ucrainene au recucerit o suburbie a orasului, Rusia a initiat vineri exercitii navale in Marea Neagra, Kievul propune o reuniune cu Rusia si OSCE, la care sa participe separatistii prorus, dar, in acelasi timpi, nu exclude instaurarea legii martiale in estul tarii. 

Directorul adjunct al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, Nicolae Popa, spune ca, in perioada 2014 - 2020, vor fi disponibile aproape 10 miliarde de euro pentru investitii in agricultura, alti doi deputati, Octavian Bot si Virgil Guran, au anuntat ca parasesc PNL pentru a i se alatura lui Calin Popescu Tariceanu, Dan Voiculescu a contastat eliberarea sa sub control judiciar in noul dosar in care e acuzat de santaj, judecatorii care l-au condamnat pe Adrian Nastase in dosarul Zambaccian au spus, in motivarea pedepsei, ca fostul premier a actionat in stil mafiot si s-a victimizat. Actiunile Electrica au fost listate la bursa, si erau cotate la 11,23 lei (ora 16:30), Arhiepiscopia Clujului a cumparat (nu a spus cate) ca sa susttina proiecte sociale. Romania va participa cu doua nave militare la exercitiul multinational NATO Breeze 2014, care are loc in Marea Neagra, alaturi de Bulgaria, SUA, Turcia, Grecia si Italia.

Mustarul e bun pentru sanatate, bancile din Uniunea Europeana (UE) ar trebui sa evite monedele virtuale, precum bitcoin, pana la introducerea unui sistem de reguli care sa impiedice abuzurile, violenta conjugala creste cu 200 % in Costa Rica atunci cand nationala joaca la Cupa Mondiala, Google a primit de la utilizatori 70.000 de cereri de stergere a datelor sensibile, in doar o luna, dieta bogata in oua, peste si carne, este cea mai eficienta metoda de a slabi.

Nimeni nu stie sa faca bere: se pun 12 litri de apa intr-o oala, se adauga maltul si hameiul, se lasa totul sa fiarba la foc mic, 2-3 ore, intr-un vasul acoperit, se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei, se strecoara intr-un alt recipient, se adauga 800 g de zahar, amestecand usor, alte 200 g de zahar se pun pe foc la caramelizat, se toarna o cantitate mica din lichidul preparat peste pasta obtinuta, se amesteca bine si se toarna in oala cu bere, se mai lasa la racit o perioada scurta de timp, se adauga si drojdia dizolvata.

Se incalzeste in weekend.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu