luni, 7 iulie 2014

7 iulie 2014

Poza zilei e facuta pe Hudson River, New York. 

Situatia in Ucraina este in continuare tensionata:Hollande si Obama l-au indemnat pe Putin sa exercite presiuni asupra separatistilor prorusi , Moscova ar putea suspenda mai multe acorduri cu Chisinaul, 11 morti si 50 de raniti in incidente armate produse la Chicago, in ultimele zile, presedintele Parlamentului ungar a pledat pentru autonomia maghiarilor, la inaugurarea unui centru cultural in judetul Alba. Zeci de rachete au fost lansate in doar cateva minute din Fâşia Gaza spre sudul Israelului. 

Ponta cauta orice solutie posibila cu UDMR, dar spune ca o problema de stat nu poate fi negociata si mai spune ca a cerut date cu terenurile din cazul Voiculescu, dar ca nu este o problema de legalitate, Adrian Sarbu spune ca Victor Ponta minte cand spune ca i-a solicitat sa opreasca un control al ANAF. Traian Basescu are, fata de 2012, mai putini bani in conturi, dar si tablouri, bijuterii, ceasuri mai scumpe. Dosarul ICA in care este judecat Dan Voiculescu a primit un nou termen de judecata pe data de 4 august. Mihai Razvan Ungureanu spune ca rolul Elenei Udrea in politica este "profund toxic". 

Legumele si fructele cruzi sunt mai bune, dar trebuie spalate foarte bine, consumul de bere previne maladia Alzheimer si mentine sanatatea parului, Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in functie de cifra de afaceri,  Pink Floyd va lansa primul ei album de studio dupa o pauza de 20 de ani 

Nimeni nu stie sa faca tarta cu visine: se mixeaza ouale cu zaharul 2-3 minute, se adauga uleiul, laptele caldut,  faina amestecata cu praful de copt si sarea, se amesteca bine pana ce se omogenizeaza tot, se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se adauga compozitia obtinuta iar apoi se pun visinele spalate si curatate de samburi, se da tava la cuptor la foc mic-mediu pentru 40 de minute. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu