joi, 17 iulie 2014

17 iulie 2014

Poza zilei e cu o furtuna din Gillette, Wyoming. 

Situatia din Ucraina este mai rea ca niciodata: un avion de pasageri (cu 295 de oameni la bord) al Malaysia Airlines, care decola de la Amsterdam si se indrepta spre Kuala Lumpur, a fost doborat de o racheta (nu se stie cine a lansat-o si vina e aruncata dintr-o parte in alta) - detalii aveti pe site-ul BBC, separatistii pro-rusi au doborat un avion militar ucrainean de transport: 9 morti. Toata lumea a spus ca trebuie sa se afle cauzele exacte ale prabusirii, marile companii aviatice au declarat ca vor ocoli zona din estul Ucrainei. Autoritatile de la Kiev au inchis spatiul aerian in estul Ucrainei. Israelul a lansat o operatiune terestra in Fasia Gaza, dupa zece zile de raiduri soldate cu 240 de morti

Traian Basescu s-a aratat "consternat" si cere ere ca si experti ai UE sa participe la ancheta privind accidentul aviatic din Ucraina, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca PNL va pierde din fuziunea cu PDL, in timp ce democrat-liberalii vor castiga, reusind sa scape de "vanatoarea" lui Traian Basescu. Biro Rozalia a fost propusa de UDMR pentru functia de ministru al Culturii. Romania a avut cel mai mare declin al constructiilor din UE. Kelemen Hunor este candidatul UDMR la alegerile prezidentiale. Ioana Petrescu, Ministrul Finantelor, spune ca nu i-a dat studiile pe CAS lui Basescu pentru ca nu sunt publice, dar FMI le-a vazut. Vasile Blaga spune ca Elena Udrea va candida la Presedintie.

Coacazele si alunele sunt foarte bune pentru sanatate, persoanele matinale sunt "mai putin morale" dupa lasarea serii, Microsoft va da afara 18.000 de oameni, aurul s-a scumpit cu 8%. Google iti arata instant cat valoreaza un Bitcoin.

Nimeni nu stie sa faca pui Shanghai: se sparg intr-un vas 2 oua, se adauga 3 linguri de sos de soia, 2 linguri cu mustar, se amesteca, se presara 3 linguri de amidon, se taie pieptul de pui in fasii subtiri cam de un deget (1 cm), se tavalesc fasiile de piept prin amestecul pregatit anterior, se acopera cu susan, se prajesc in ulei incins.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu