luni, 21 iulie 2014

21 iulie 2014

Poza zilei e cu Louis Reboul din Franta care concureaza la finala Swatch Prime Line Mountainbike, in Parcul Olimpic din Munich, Germania.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: separatistii prorusi anunta ca 282 de cadavre au fost transportate in estul Ucrainei, iar trenul va ajunge maine la Harkov, ele vor fi predate Olandei. Sapte militari israelieni au fost ucisi in ultimele 24 de ore in Fasia Gaza. John Kerry, secretarul de stat american, a fost surprins de un microfon ramas deschis, a spus ca operatiunile israelieni nu sunt "tintite", referindu-se la numarul mare de civili morti.

Traian Basescu spune ca Rusia e partenerul teroristilor in operatiunea legata de uciderea a 298 de persoane, iar UE putea face mai mult privind conflictul din Ucraina, Klaus Iohannis este candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu a spus ca e multumit de candidat si ca proiectul fuziunii PNL-PDL ar trebui sa continue, chiar daca dreapta pierde Presedintia. Romania, prima din Europa (a zecea la nivel mondial) la Olimpiada Internationala de Fizica, unde a obtinut cinci medalii. Marian Sarbu a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al ASF, ExxonMobil si OMV Petrom incep forajul la o noua sonda in Marea Neagra.

Riscul de deces este mai mare in cazul bebelusilor care dorm impreuna cu parintii, Pentagonul a vrut sa construiasca pe Luna o baza secreta de supraveghere a Terrei, un nou medicament poate trata formele de tuberculoza rezistente la tratament.

Nimeni nu stie faca salata turceasca: se ia usturoiul, se curata si se piseaza intr-un castronel, castravetii nu trebuie curatati in totalitate, ci este bine sa se lase cateva fasii nu foarte groase de coaja, se taie in cuburi, se adauga peste usturoi, se toaca mararul se amesteca cu iaurtul, se pune sare, se amesteca totul, se lasa 30 minute la frigider.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu