luni, 28 iulie 2014

28 iulie 2014

Poza zilei e cu un porumbel care se plimba in Piata Independentei, din Kiev, iar in spate sunt portretele lui Adolf Hitler, Joseph Stalin si Vladimir Putin.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Fortele ucrainene au intrat in mai multe orase din zona unde s-a prabusit avionul malaezian. 2.500 de oameni care au lucrat pe terenul pe care s-au prabusit turnurile gemene au cancer. Un oficial german spune ca fondurile UE neutilizate de Romania si Bulgaria ar trebui redirectionate in Germania. Coreea de Nord ameninta Casa Alba si Pentagonul cu un atac nuclear. Rusia suspenda importul de conserve de fructe si legume din Ucraina.

Seful DGIPI a fost eliberat din functie, Victor Ponta spune ca a fost propunerea lui Gabriel Oprea. Tot Victor Ponta spune ca prima rectificare bugetara din acest an va fi pozitiva, fostul presedinte al CJ Mehedinti, Adrian Duicu, alaturi de Stefan Ponea si alte opt persoane, trimisi in judecata in dosarul de coruptie. Romania va participa cu experti in materie de politie si stat de drept la misiunea UE in Ucraina. CFR a semnat cu asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Constructii Feroviare un contract de 122,6 milioane lei, fara TVA, pentru reabilitarea podurilor de cale ferata peste Dunare. Cristian Diaconescu spune ca presedintele Basescu a semnat primul pe lista lui de sustinatori pentru prezidentiale.

Murele sunt bune pentru sanatate, un virus vechi asociat cu obezitatea, descoperit de cercetatori si peste 50% dintre oameni sunt purtatori. Jackie Chan vine in Romania la Festivalul Filmului Chinezesc, in noaptea asta se poate vedea o ploaie de stele. 

Nimeni nu stie sa faca bureti murati: buretii se spala bine si se pun la fiert in apa, se lasa o ora la foc mic, se scot si se lasa la scurs, apa se amesteca cu otetul, sarea si cu boabele de piper. Aceasta compozitie se pune la fiert pana da o data in clocot, buretii se pun in borcane cu cate 4 catei de usturoi, se toarna compozitia de otet cu apa, se sigileaza si se pun la loc uscat si rece unde se lasa timp de o luna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu