luni, 14 iulie 2014

14 iulie 2014

Poza zilei e facuta in pestera Reed Flute din regiunea Guangxi Zhuangzu, China, de catre James P. Nelson.

Situatia in Ucraina in continuare este critica: zeci de mii de oameni sunt refugiati, un avion militar ucrainean a fost doborat de rebelii prorusi. Lupte violente la granita dintre Siria si Liban, Israelul a continuat raidurile aeriene in Fasia Gaza.  

Premiera in Romania: Traian Basescu a publicat inregistrarea convorbirii despre CAS pe care a avut-o cu Victor Ponta, asta ca sa se vada cu cine minte, Ponta spune ca presedintele ar putea sa fie mai politicos cand vorbeste cu o doamna, presedintele spune ca Guvernul a venit cu o echipa foarte nepregatita. PNL va initia o motiune de cenzura impotriva Guvernului daca Avocatul Poporului nu contesta la CC ordonanta pe educatie, Ponta sugereaza ca impozitul pe masini ar putea sa nu mai fie majorat pentru masinile cu motoare mici. Condamnari cu executare in Dosarul Petromservice - Sorin Ovidiu Vintu: 6 ani si 2 luni de inchisoare, Octavian Turcan: 9 ani si Liviu Luca: 6 ani. Ponta e invidios ca presedintele Germaniei si cancelarul german au putut merge in acelasi avion si i-a spus asta si ambasadorului german in Romania. Traian Basescu a respins legea care scotea din incompatibilitate 1200 de primari si presedinti de Consilii Judetene, dar si aia care salva medicii corupti. 

Piersicile sunt bune pentru sanatate, Boeing pune mai multe scaune de pasageri in avioane, FMI spune ca redresarea economica a zonei euro este mai incetinita, Beyonce si Jay-Z fac terapie de cuplu pe internet, un sfert din copiii sub 8 ani sunt obezi, 5% sunt subnutriti. 

Nimeni nu stie sa faca lapte batut: laptele se pune la fiert pe foc potrivit, de cand incepe se fiarba se mai lasa pe foc mic 15 minute, se unge fundul unei oale (recomand de lut) cu smantana, se toarna peste laptele caldut, laptele nu trebuie sa fie fierbinte si nici rece, caldut asa ca apa de vara, se lasa la prins intr-un loc caldut,  trebuie sa stea in camera in jur de 12 ore apoi se muta in frigider.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu