marți, 1 iulie 2014

1 iulie 2014

Poza zilei e facuta la  Serpent's Lair, unde David Colturi din USA a sarit de pe platforma de 28 de metri, in timpul celei de-a treia opriri din cadrul Campionatului Mondial Red Bull Cliff Diving, care a avut loc la Inis Mor, Insulele Aran, Irlanda. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: armistitiul s-a incheiat, armata a anuntat ca va relua operatiunile "antiteroriste", Vladimir Putin a spus ca Petro Porosenko se va face vinovat pentru razboiul din estul tarii, si a mai adaugat ca SUA a santajat Franta cu sanctiunile impotriva BNP Paribas ca sa nu dea Rusiei contractele pentru navele Mistral. Fortele ucrainene au preluat controlul asupra unui punct vamal, la granita cu Rusia. NSA a primit in 2010 mandat pentru interceptari in 193 de tari, inclusiv in Romania. Violente la Ierusalim, dupa asasinarea celor trei adolescenti israelieni. Martin Schulz a fost reales in functia de presedinte al PE. 

Cetatea Fagaras, in TOP 3 al celor mai frumoase castele din lume, Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Wimbledon (Maria Sarapova a fost eliminata), Horia Tecau s-a calificat in optimi la dublu, la Wimbledon. A reinceput procesul lui Dan Voiculescu in dosarul privatizarii ICA, noul complet de judecata a respins toate ceririle avocatilor, a pus sechestru pe bunurile lui si a stabilit ca ultimul termen in dosar va fi pe data de 7 iulie. Presedintele CNA, Laura Georgescu, a fost inregistrata purtand niste discutii care duc la ideea ca lua mita pentru a favoriza anumite televiziuni.. PNL va desemna candidatul la prezidentiale pana la mijlocul lunii, a spus Klaus Iohannis. Adina Valean si Corina Cretu au fost alese in funcţii de vicepresedinte PE. Primarul Bacaului, Romeo Stavarache a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a incalcat conditiile eliberarii sub control judiciar (imediat ce a iesit de la Tribunal). O casa de vacanta din Braila a disparut dupa ce hotii au furat-o pentru fier vechi, iar vecinul proprietarului a plantat porumb in loc. 

Pepenele este foarte bun pentru sanatate, la fel ca varza, dar si ca otetul baut pe stomacul gol. Barbatii au sfarcuri pentru ca, la inceput, orice fetus apartine, de fapt, sexului feminin. Associated Press va folosi roboti pentru scrierea unor materiale de presa. 

Nimeni nu stie sa faca varza calita: se indeparteaza primul strat de frunze de pe varza, cu un cutit mare, se taie julien, intr-o tigaie adanca antiaderenta se pune uleiul, se adauga varza, pe foc mediu (se poate adauga treptat), trebuie tinuta pe foc15-20 de minute, timp in care se amesteca constant cu o lingura de lemn, cand este moale, e gata, se punesare, piper si o crenguta de cimbru. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu