luni, 30 iunie 2014

30 iunie 2014

Poza zilei e cu Rebecca Halls care se joaca cu cercuri hula hoop luminate, la Festivalul Hoopurbia 2014 din Berlin, Germania. 

Situatia din Ucraina este in continuare tensionata: armata ucraineana este acuzata de insurgenti prorusi ca a utilizat arme chimice in Donetk. Vladimir Putin cere prelungirea armistitiului in estul Ucrainei, a fost declarata stare de urgenta in regiunea rusa Rostov din cauza afluxului de refugiati ucraineni. Cei trei adolescenti israelieni disparuti in Cisiordania din 12 iunie au fost gasiti morti, guvernul israelian promite "distrugerea" miscarii islamiste Hamas si ar putea declansa o operatiune militara.

Victor Ponta va fi candidatul unic al PSD pentru alegerile prezidentiale din toamna (ce soc!), primul ministru a mai spus ca se va intalni cu Traian Basescu la sedinta CSAT si ca se va purta civilizat (asta chiar soc!), CNADNR nu reuseste sa rezilieze contractul incheiat cu firma Romstrade, implicata in modernizarea soselei Transalpina, astfel ca traficul rutier ramane inchis, alti patru deputati din PNL si-au dat demisia si i se alatura lui Calin Popescu Tariceanu, in Partidul Liberal Reformator, care va fi lansat pe 20 iulie. Adjunctul sefului Inspectoratului Scolar Arad, suspectat ca ar fi luat mita la bacalaureat, a fost arestat la domiciliu. PNL va desemna un singur candidat la prezidentiale pentru competitia cu PDL. Marian Vanghelie isi va inscrie candidatura la presedintia PSD, mai multi senatori PSD propun ca fumatul sa fie interzis complet in institutiile publice. Lucian Iliescu (PDL) si Richard Ghita (PPDD) sunt noii viceprimari ai Capitalei. Suspiciuni de fals in dosarul lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta, care i-ar fi spus doctorului ce sa treaca in scrisoarea medicala.

Lamaile sunt foarte bune pentru sanatate, de maine se reduc tarifele pentru convorbirile in roaming, fiul lui Robert Downey Jr. a fost arestat pentru posesie de droguri, un implant revolutionar pe baza de magneti este eficient impotriva surditatii, indienii se pregatesc de intrarea in productie a primei masini alimentata cu aer.

Nimeni nu stie sa faca un CV: informatiile de contact se introduc la inceput (fara starea civila), la sectiunea "obiective" se folosesc se putine cuvinte, intr-o fraza puternica, se enumera experienta de munca - in ordine cronologica, incepand cu cel mai recent job (se include numele companiei, orasul, postul si perioada angajarii si o scurta descriere a realizarilor), se pun in evidenta cele mai importante responsabilitati, se foloseste diateza activa, se califica realizarile cu procentaje si numere, se enumera cele mai recente experiente educationale (se declara nivelul studiilor), se mentioneaza cunostintele despre PC si tehnice (limbaje de programare, soft-uri si sisteme de operare), limbile straine si abilitatile oratorice, se include intotdeauna statutul de membru in diverse organizatii profesionale, se fac mai multe variante ale CV-ului, in functie de tipul de job, se alege un model al CV-ului mai diferit, se aleg caractere usor de citit, hobby-uri sunt optionale.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu