sâmbătă, 14 iunie 2014

14 iunie 2014

Poza zilei e facuta Albert Dockscu o barca ce a fost pictata de artistul venezuelean Carlos Cruz-Diez pentru Festivalul de Arta Bienala din Liverpool.

Situatia din Ucraina  este in continuare critica: proteste violente in fata ambasadei Rusiei din Kiev, rebelii prorusi sustin ca au doborat un avion de vanatoare ucrainean la Donetk, un alt avion militar ucrainean cu 49 de pasageri a fost doborat de militantii prorusi in apropiere de Lugansk, toti pasagerii au murit. Papa Francisc refuza vehiculele blindate pentru ca sustine ca "la varsta lui nu mai are atat de multe de pierdut". In Irak a fost decretata stare de urgenta, armata irakiana intervine in forta impotriva insurgentilor care se apropie de Bagdad. SUA refuza sa dialogheza cu Iranul pe tema Irak-ului.

Cod galben de inundatii in Prahova, seful Serviciului de Medicina Legală Constanta, care a dat aviz negativ expertizei in cazul lui Becali, reclamat la Parchet. Klaus Iohannis spune ca Crin Antonescu poate participa la prezidentiale daca isi doreste, dar ca el (Crin) nu isi doreste asta. Furtuni in tara, accidente rutiere.

Radu Mazare prefera masinile vechi si fetele noi, un autoportret al lui Rembrandt valoreaza 37,5 milioane de euro, dupa ce a fost autentificat. Nimeni nu stie sa faca bomboanele Raffaello: stafidele se pun in apa cu esenta de rom, se lasa cateva minute, se scurg bine, laptele praf se amesteca cu untul si esenta de vanilie, obtinandu-se o compozitie omogena, se adauga zaharul si 50 g nuca de cocos, se amesteca energic in continuare, se formeaza bilute, iar in mijloc se pun 2-3 stafide, se tavalesc prin nuca de cocos, se tin la frigider pentru cateva ore inainte de servire.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu