vineri, 6 iunie 2014

6 iunie 2014

In weekend va fi cald, asa ca speram sa va bucurati din plin! Poza zilei este facuta la Council of Fashion Designers of America Awards (CFDA), care au avut loc la Lincoln Centre in New York.

Barack Obama a avut o discutie privata cu Vladimir Putin in Normadia, unde s-a comemorat 70 de ani de la "Ziua Z". In Ucraina situatia  etse in continuare critica: separatistii au doborat un avion militar de transport al armatei Ucrainei. Randamentele obligatiunilor din zona euro, la minime record dupa masurile adoptate de BCE

Furtuni in toata tara, micii romanesti, fabricati dupa reteta traditionala, vor putea fi exportati in UE, dupa 25 iunie. Hackerul Guccifer, care a fost acuzat ca a spart contul de e-mail al lui George Maior, seful SRI, al Corinei Cretu si ale mai multor vedete, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare. Programul gratuit pentru depistarea cancerului de col uterin se va desfasura si anul acesta. Elena Udrea a spus ca Crin Antonescu este ca un jucator de poker care nu rezista la presiune. ENEL umfla facturile romanilor, iar cei de la ANRE luau mita ca sa ascunda acest lucru. 

UE va obliga Facebook-ul si Google-ul sa respecte legislatia privind protejarea datelor personale. Ceaiul din coada de cirese este foarte bun petnru sanatate, daca mananci micul dejun ai mai multe sanse sa slabesti. In luna martie cercetatorii de la Universitatea Harvard anuntau ca au descoperit undele gravitationale, adica dovada care valida teoria inflatiei cosmice si existenta multiversului, acum si-au dat seama ca era praf spatial. Nimeni nu stie sa se spele pe dinti: periuta de dinti trebuie sa fie potrivita cu marimea gurii tale, perii trebuie sa fie din par natural si nu prea aspri, trebuie sa te speli pe dinti cel putin 3 minute, de trei ori pe zi, cu miscari care implica un unghi de 45 de grade vizavi de gingie, folosind miscari scurte, sa te clatesti temeinic si sa schimbi periuta la cel mult 4 luni. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu