marți, 3 iunie 2014

3 iunie 2014

Situatia din Ucraina este in continuare critica: insurgentii pro-rusi se lupta cu militarii ucraineni, in estul tarii. Ucraina a suplimentat capacitatile militare cu Rusia si Transnistria. NATO va lua masuri suplimentare de securitate pentru apararea statelor est-europene. Locuintele din Marea Britanie s-au scumpit foarte mult, Turcia a ridicat restrictiile pentru YouTube.

Omul de afaceri Ilie Vonica, implicat in dosarul retetelor falsificate, s-a sinucis. Camera Deputatilor a respins proiectul "Rosia Montana". Delegatia FMI aflata la Bucuresti cere masuri compensatorii la reducerea CAS. Presedintele Traian Basescu a gratiat o femeie, mama a cinci copii. O planeta "Godzilla", de 17 ori mai mare decat Terra a fost descoperita de astronomi. Bancile din Romania au cele mai mari marje de castig din UE la credite. Amenzile de circulatie vor fi majorate de la 1 iulie 2014, cuantumul acestora fiind stabilit de la 180 lei, pana la un maxim de 1.800 lei. Seful CJ Cluj, Horea Uioreanu, a recunoscut ca a primit bani de la oameni de afaceri "in scop electoral". Mihaela Bodonea, lider al Partidului Verde, a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta si luare de mita. DNA cere inca un an de inchisoare pentru Adrian Nastase. Delegatia Romaniei si-a asigurat inca o medalie la Campionatele Europene de box.

Caisele sunt bune pentru sanatate, prunele te ajuta sa slabesti, uraganele cu nume feminine fac de trei ori mai multe victime decat cele cu nume masculine. Nimeni nu stie sa faca sos salsa: se curata ardeii de seminte, atat cei grasi, cat si cel iute, se pun, impreuna cu 2 rosii mari, 2 catei de usturoi, 1 legatura de coriandru intr-un blender (sau se toaca marunt), se amesteca cu 1 lingura otet balsamic, seminte de marar, 4 linguri de ulei de masline, sare, piper, se acopera si se lasa sosul la rece pana la servire.

Poza zilei a fost facuta intr-un culoar al Pantheonului din Paris, unde a fost pusa pe jos o fotografie gigant facuta de JR.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu