miercuri, 4 iunie 2014

3 iunie 2014

Poza zilei e facuta in Son Bou, Menorca de catre Keith Horton din Sleaford, Lincolnshire.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Vladimir Putin asteapta dovezi din partea SUA cu privire la implicarea Rusiei in conflictul din Ucraina. Bashar al-Assad a fost reales presedintele Siriei cu 88.7% din voturi, SUA a numit alegerile din aceasta tara "o farsa". Barack Obama, aflat in vizita in Polonia, a mai spus, inca o data, ca tarile din estul Europei nu vor fi singure in cazul unui atac. 

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului Roland Garros. Liderii sindicali din invatamant au amenintat cu boicotarea examenului de Bacalaureat daca nu se maresc unele remuneratii pentru profesori, dar dupa ce au discutat cu Ponta au renuntat la idee (dupa spusele premierului). Directorul adjunct APIA Suceava si un veterinar au fost retinuti pentru acordarea unor subventii agricole ilegale. 340 de persoane sunt cercetate penal in dosarul "Omniasig" pentru ca au incheiat polite de asigurari false. Marian-Jean Marinescu, europarlamentar PDL, a fost ales vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European. Comisia Europeana a spus ca Romania nu indeplineste conditiile pentru a intra in zona euro. 

Cafeaua e in pericol de disparitie, din cauza incalzirii globale si a unei bacterii. Cartofii fierti te ajuta sa slabesti si sunt buni pentru sanatate numai daca ii mananci reci. Nu e bine sa sari peste micul dejun. Nimeni nu stie sa faca frappe: cafea instant, zahar dupa gust, maxim 5 linguri de apa rece se mixeaza intr-un shaker (sau alt vas pentru amestecarea bauturilor), timp de 10-20 de secunde, pana se obtine o spuma subtire si fina si toata cafeaua si zaharul s-au dizolvat, fara a adauga mai multa apa. In pahare inalte se pune gheata cuburi, spuma de cafea, inghetata cu orice aroma se doreste si lapte rece peste care se toarna compozitia facuta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu