vineri, 27 iunie 2014

27 iunie 2014

Poza zilei e facuta pe Marte, unde roverul Curiosity si0a facut un selfie, compus din mai multe imagini.

Ucraina, Republica Moldova si Georgia au semnat acordul de asociere cu UE, Rusia a anulat toate zborurile catre Chisinau, UE a dat un ultimatum valabil 3 zile Rusiei pentru a lua masurile necesare pentru detensionarea situatiei din Ucraina. Jean-Claude Juncker a fost propus pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, David Cameron, primul ministrul al Marii Britanii, a spus ca "e o zi trista". Obama a cerut Congresului un miliard de dolari pentru a sprijini aliatii din Europa Centrala si de Est. Avioane de vanatoare americane fara pilot protejeaza Bagdadul.

Traian Basescu a spus, dupa reuniunea Consiliului European, referitor la declaratia adoptata de Parlament (aia cu demisia) si trimisa membrilor Consiliului, ca liderii europeni au incredere in el, fiind considerat "artizanul functionarii Justitiei in Romania" si ca "s-a ras direct". Mircea Basescu va fi cercetat in continuare in stare de arest. Simona Halep s-a calificat in urmatorul tur la Wimbledon. Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul de 1.500 de lei. Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu spune ca nu are nici o sansa. Peste 550 de obiecte de tezaur din aur si argint au disparut de la Muzeul Regiunii Portile de Fier

Caisele si ciresele sunt foarte bune pentru sanatate, mai toti politicienii din Romani au averi destul de mari. In continuare, trebuie sa facem mai multa miscare, iar de maine vremea se mai incalzeste. A fost descoperita o galaxie bizara, cu trei gauri negre uriase. Nimeni nu stie sa faca sos pesto: se spala frunzele de busuioc in apa rece se usuca pe un prosop, fara sa se frece, se zdrobesc mugurii de pin si cateii de usturoi pana cand formeaza o pasta, se adauga sare si frunze de busuioc putin cate putin si se amesteca cu miscari circulare pana se omogenizeaza, cand s-a obtinut o pasta verde se adauga parmezanul si branza Pecorino si se amesteca bine, se toarna un strat subtire de ulei de masline.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu