joi, 19 iunie 2014

19 iunie 2014

Poza zilei e facuta in Gradina Zoologica Ragunan, in Jakarta de Sud, Indonezia.

Ucraina va semna Acordul de asociere cu Uniunea Europeana pe 27 iunie, in aceeasi zi cu Republica Moldova. NATO spune ca Rusia a mobilizat din nou efective militare la frontiera cu Ucraina. Statele Unite trimit aproximativ 300 de consilieri militari care sa ajute serviciile de securitate irakiene. Seful diviziei UBS din Belgia, investigat intr-o frauda fiscala de mai multe miliarde de euro. Noul rege al Spaniei Felipe al VI-lea de Bourbon a depus juramantul.

Mircea Basescu, fratele presedintelui, a fost retinut, dupa ce a fost audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta. Victor Ponta a cerut demisia lui Traian Basescu, presedintele (cu lacrimi in ochi) a spus ca daca a gresit, fratele sau va fi responsabil, ca e major. Guvernul creste venitul militarilor si angajatilor din servicii care executa misiuni apreciate de sefi. Ion Tiriac vinde participatia de 45% din UniCredit Tiriac Bank catre grupul italian UniCredit pentru 700 milioane de euro, Romania nu stie cate resurse de gaze de sist sunt pe teritoriul ei. Cod portocaliu  de ploi si cod galben de inundatii in sudul tarii.

Portocalele sunt bune pentru sanatate, cel mai recent episod din serialul "Urzeala tronurilor" a stabilit un nou record de piraterie online, patru mutatii rare ale unei gene reduc cu 40% riscul maladiilor coronariene, barbatii de peste 45 de ani din Romania sunt cei mai stresati la locul de munca. Autoritatile indiene au ordonat inchiderea unei fabrici de imbuteliere de Coca-Cola din nordul Indiei, pe motiv ca aceasta consuma prea multa apa. Nimeni nu stie sa faca mojito: lime-ul se taie in cubulete, se pun in pahar cu doua lingurite de zahar brun si cateva frunzulite de menta, dupa care se piseaza toate ingredientele, se adauga rom alb si apa minerala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu