duminică, 29 iunie 2014

29 iunie 2014

Poza zilei e facuta in Minsk, unde mai multe avioane belaruse MiG-29 au repetata pentru parada de pe 3 iulie, cand se sarbatoreste a 70-a aniversare a eliberarii de sub ocupatia nazista (pe 3 iulie).

Situatia din Ucraina este in continuare tensionata: Rusia a transmis o nota oficiala de protest Ucrainei dupa ce obuze trase de armata ucraineana au cazut pe teritoriul rus, mii de oameni s-au adunat in Piata Independentei din Kiev pentru a protesta fata de decizia presedintelui Petro Porosenko de a prelungi perioada de incetare a focului. David Cameron a spus ca desemnarea lui Junker in functia de presedinte al Consiliului European risca sa lase Romania, Bulgaria fara protectie in fata Rusiei. Jihadistii din cadrul grupului Stat Islamic in Irak si Levant (SIIL), angajati in lupte in Siria si Irak, au anuntat duminica istaurarea unui califat, regim politic islamic disparut in urma cu un secol. Un cutremur cu magnitudinea de moment de 7,0 a avut loc in Oceanul Atlantic

Liderul PNL Klaus Iohannis spune ca intelege si respecta "sensibilitatea unor colegi din PDL legata de nume si identitate" si ca nu a dorit "in niciun fel" sa o "lezeze", afirmatia ca PDL accepta numele de PNL pentru noul partid fiind concluzia sa, "in urma multor discutii formale si informale". Fondurile din bugetul Ministerului Apararii care vor fi economisite prin retragerea trupelor românesti din Afganistan vor fi folosite pentru mai buna pregatire, dar si recompensare a militarilor, spune Victor Ponta, care a mai declarat ca nu l-a chemat niciodata pe seful Politiei Romane, Petre Toba, la Guvern pentru a se intalni cu fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu (acuzat de trafic de influenta, facut in birourile de la Guvern). Sase deputati PNL si-au anuntat demisia din partid si se alatura lui Calin Popescu Tariceanu. Delegatia Romaniei a obtinut trei medalii la Campionatele Mondiale de gimnastica aerobica de la Cancun (Mexic): aur la trio feminin, argint la echipe si la individual feminin.

Mierea de albina este buna pentru sanatate, e mai bine sa evitam starile negative, China contruieste cel mai inalt turn din lume, sotia lui Messi arata bine. 

Nimeni nu stie sa faca omleta cu rosii: Se aleg rosii bine coapte, se taie felii subtiri, se pun in tigaie cu ulei de masline incins, se lasa la prajit 10 - 15 minute, se bat ouale cu sare si piper, se pun peste rosii dupa ce acestea sunt gata, se lasa pe foc pana sunt gata.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna si vremea va fi de vara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu