miercuri, 25 iunie 2014

25 iunie 2014

Poza zilei este cu echipa de skydiving The Fastrax, care fac un spectacol pirotehnic, in cadere libera, timp in care ating si viteze de 160 km/h.

Situatia din Ucraina este in continuare destul de critica: armata ucraineana a anuntat ca va mentine armistititul, in ciuda doborarii elicopterului militar de ieri. Rusia avertizeaza Republica Moldova si Ucraina cu sanctiuni economice. John Boehner, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, va formula o actiune judiciara contra lui Barack Obama pentru abuz de putere. Avioane de vanatoare siriene au atacat pozitii ale insurgentilor sunniti din provincia irakiana Anbar, 57 de civili au murit.

Parlamentul a adoptat declaratia prin care se cere demisia presedintelui Traian Basescu. Simona HALEP va juca maine in turul doi la Wimbledon, ploi puternice in toata tara si cod galben de inundatii in mare parte a tarii. Ioan Rus a fost investit in functia de ministru al Transporturilor. Summit-ul SEECP s-a tinut azi la Bucuresti. Populatia va plati cu 2.5% mai mult la gaz, din iulie. Seful suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, ramane in arest inca 30 de zile. Romania a fost condamnata la CEDO, dupa ce un fost primar din Baia Mare nu a raspuns unui jurnalist. Vanzarile de tigari de contrabanda au crescut cu 15%, cele legale au scazut, statul a pierdut 311 milioane de euro. Europarlamentarul PNL Adina Valean (si sotia lui Crin Antonescu) a fost desemnata,n grupul PPE, pentru pozitia de vicepresedinte al Parlamentului European.

Cacao si pepenele rosu sunt foarte bune pentru sanatate, vinetele reduc tensiunea. Antonio Banderas are o relatie cu Sharon Stone, olandezii au creat primul joint electronic. Nimeni nu stie sa faca plaja: nu trebuie sa stai la soare intre orele 11 -16, cremele cu factor de protectie trebuie alese in functie de tipul pielii, in primele 4 zile de expunere la soare se foloseste, de obicei, o creme cu factor de protectie 50, ulterior se poate trece la una cu factor de protectie 20, persoanele brunete pot alege de la bun inceput una cu factor 20, crema trebuie reaplicata dupa fiecare intrare in apa, copii sub 3 ani nu ar trebui sa faca plaja.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu