sâmbătă, 28 iunie 2014

29 iunie 2014

Poza zilei e facuta de Eiko Jones in Heber River Canyon, langa Vancouver Island.

Situatia in Ucraina este tensionata: Rusia spune ca trei obuze de mortiera lansate de armata ucraineana au cazut pe teritoriul tarii, 4 militari ucraineni au fost ucisi, iar alti 5 raniti in urma unor atacuri ale insurgentilor prorusi in regiunea Donetk. Cel putin 10 persoane au murit in urma prabusirii unei cladiri la New Delhi. Podul Golden Gate din San Francisco va fi echipat cu o plasa pentru prevenirea sinuciderilor.

Klaus Iohannis (care a devenit presedintele PNL) si Crin Antonescu au acceptat sa fie propusi candidati ai PNL la presedintia Romaniei, Gratiela Gavrilescu a anuntat ca va demisiona din PNL, Ponta a postat un mesaj pe Facebook pentru Congresul PNL, in care a spus: "Multumesc votantilor PNL pentru constructia USL", cel mai mare strand cu apa sarata din Romania, cu o suprafata de 5.200 m patrati, a fost deschis la Praid. Ministerul Sanatatii semneaza cu Sanitas un acord de colaborare, iar protestele vor fi suspendate. Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni sunt incheiate si Transgaz preia sistemul de operare. SMURD Cluj va primi in iulie un elicopter de terapie intensiva complet dotat.

Boabele de mustar si florile de salcam sunt bune pentru sanatate, cuburile de gheata din comert nu sunt asa bune, a fost inventat telefonul care se deblocheaza cu tatuaje digitale. Marilyn Manson a fost atacat cu oua si stropit cu apa sfintita la Moscova, de activisti ortodocsi. Nimeni nu stie sa faca  sandvis cu branza si ton: tonul se scurge de ulei, se pune intr-un castron, se rade cascaval, se adauga capere, maioneza si piper (sare nu se mai pune), se amesteca, se unge compozitia pe o felie de paine proaspata (preferabil luata de la o brutarie), se mai pune o felie de paine pe deasupra, se pune sandvisul in sandwich maker-ul care este deja incalzit, se lasa dupa preferinta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu