vineri, 20 iunie 2014

20 iunie 2014

Sa aveti un weekend electric. Poza zilei e cu un tren ce transporta acid sulfuric catre Diego de Almagro, Chile.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Moscova a criticat dur anuntul privind incetarea unilaterala focului, declarand ca, in realitate, este vorba de un "ultimatum" adresat insurgentilor din sud-estul Ucrainei, pentru ca ei sa lase armele jos. Inundatii puternice in Bulgaria: cel putin 11 morti. Statele Unite anunta nu vor accepta prezenta trupelor ruse in regiuni din estul Ucrainei, tot SUA spune ca Iranul a trimis un numar redus de agenti ai serviciilor secrete in Irak. Numarul persoanelor stramutate la nivel mondial a crescut intr-un an cu 6 milioane.

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, a fost retinut pentru 30 de zile sub acuzatia de trafic de influenta, inundatii in judetele din sud-estul tarii, ploi puternice in tot sudul tarii. Ministerul Apararii si cel de Interne, SPP si SRI au ramas fara carburanti pentru vehiculele cu care deruleaza operatiuni NATO si asigura protectia demnitarilor, Guvernul este obligat sa apeleze la rezervele de stat. Laszlo Tokes ramane fara distinctia Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler. Klaus Iohannis spune ca unificarea dreptei nu se face "pentru Basescu", ci "fara Basescu". UPC, Romtelecom si Digital Cable Systems sunt obligate sa introduca in grilele lor programul Digi 24. Elevii au intrat in vacanta de vara.

Zmeura si fructele de padure sunt foarte bune, un grup de calugarite americane a dat in judecata un club de striptease situat langa manastirea lor, Tom Cruise va fi primul actor care va filma in Parlamentul Britanic, Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney, omul de Neanderthal are o origine de cel putin 430.000 de ani. Nimeni nu stie sa faca salata de ceapa: se curata ceapa si se taie foarte subtire, se desfac in inelele, intr-un vas cu capac se amesteca otetul, uleiul, zaharul, sarea, piperul, se adauga ceapa, se amesteca, se inchide cu capacul, se scutura, se pune in frigider 10 ore, se scoate, se adauga rosii si branza. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu