duminică, 22 iunie 2014

22 iunie 2014

Poza zilei e facuta in Paris, dupa protestele muncitorilor de la SNCF (caile ferate). 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Hollande si Merkel i-au cerut lui Putin sa reia negocierile. Benjamin Netanyahu, premierul israelian, a avertizat ca o interventia SUA in Irak ar spori influenta Iranului, Obama avertizeaza ca insurgentii ameninta si alte state, in acelasi timp insurgentii se lupta in mai multe orase din Siria folosind vehicule americane si au executat zeci de oficiali locali in doua orase din Irak. Ministrul de Externe a Poloniei a spus ca alianta cu SUA este daunatoare. Inundatii in Bulgaria. Spania reduce impozitele pentru companii si populatie pentru a sustine economia.  

Ponta spune ca luni se va discuta despre o declaratie a Parlamentului privind demisia lui Traian Basescu, in 2012 vor primi tratament oncologic cu 16.000 de oameni mai mult ca in 2013, trei magistrati din Suceava au fost dusi la audieri privind retrocedari ilegale. Cristian Diaconescu a spus ca Romania are nevoie de un nou tip de presedinte. Ponta, in Delta Dunarii, a mai spus ca tarile UE din regiune sustine "traseul european al unor tari ca Moldova, Georgia si Ucraina. 

Caisele sunt foarte bune pentru sanatate, la fel ca ceaiul verde si cel negru, in cantitati decente. Nimeni nu stie sa faca pui cu ananas: Se spala si se usca pieptul de pui. se taie cuburi mai mari si se amestecam cu faina sau amidonul, se toarna peste pui 2 linguri de sos de soia si se amesteca, se caleste pieptul de pui intr-o lingura de ulei la foc iute intr-o tigaie incapatoare, se scoate puiul pe o farfurie si se mentine la cald. Se adauga in tigaie alta lingura de ulei de arahide si se caleste cateva secunde usturoiul maruntit si ghimbirul macinat, se stinge imediat cu 100ml apa sau suc de ananas din conserva, se adauga zaharul si ananasul taiat cuburi. Se lasa sa dea in câteva clocote la foc iute pana scade zeama si se inmoie ananasul, se adauga pieptul de pui, sucul de rosii si se mai da intr-un clocot.

Vremea se mai incalzeste, toate zodiile vor avea o saptamana buna. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu