luni, 2 iunie 2014

2 iunie 2014

Poza zilei e facuta la evenimentul Parabatix Sky Racers,din Dubai.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Moscova acuza ca Ucraina face "crime impotriva propriei populatii". Rusia anuleaza embargo-ul privind exportul de armanent catre Pakistan si negociaza contracte pentru livrarea unor elicoptere militare. Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat in favoarea fiului sau, 

CE spune ca printre probleme majore din Romania se numara combaterea coruptiei si scaderea veniturilor populatiei. Fostul primar al orasului Ramnicu Valcea ramane cu condamnarea, care a devenit acum definitiva, de 4 ani de inchisoare cu executare pentru coruptie. Nicusor Constantinescu, presedinte al CJ Constanta este cercetat intr-un nou dosar penal (al cincilea). Secretarul Apararii din SUA, Chuck Hagel, face o vizita in Romania unde se va intalni cu Ministrul Apararii de la noi, Mircea Dusa. In sedinta PDL de astazi, s-a votat, in unanimitate, fuziunea cu PNL. PSD negociaza o alianta anti-Basescu cu PP-DD (partidul lui Dan Diaconescu). Romania a luat doua medalii de bronz la Campionatele Europene de box. Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros. Ioana Basescu s-a casatorit in secret, ieri, la Azuga. Radu Mazare si-a parcat masina pe o trecere de pietoni.

Ciresele sunt foarte bune pentru sanatate, NASA vrea sa trimita oameni pe Marte, in 2035. Imperiul Contraataca/ Star Wars: The Empire Strikes Back a fost numit cel mai bun film din toate timpurile, iar Nasul/The Godfather este pe locul 2. Hanna Maron, actrita din Israel, care a avut cea mai longeviva cariera in domeniu, a murit. Nimeni nu stie sa faca dulceata de trandafiri: se iau petalele de la fiecare trandafir, se prind toate odata in mana si li se taie partea alba deodata, petalele colorate se freaca intr-un castron cu zahar, cu zeama sau sarea de lamaie, mai mult zahar se pune la fiert cu apa, se amesteca pe foc, pana cand se topeste si, cand siropul da in clocot, se adauga petalele impreuna cu toata zeama lasata, se fierbe, pana cand se leaga (va avea culoare rosiatica si petalele vor pluti in tot siropul pana in fundul cratitei) atunci cratita se ia de pe foc.

Toate zodiile vor avea o saptamana buna si se incalzeste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu