luni, 9 iunie 2014

9 iunie 2014

Poza zilei este facuta de Kirsty Mitchell si face parte din seria "Wonderland". 

Situatia in Ucraina etse in continuare critica. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a spus ca extinderea NATO catre estul Europei este "contraproductiva". Rusia a spus ca va reactiona militar si politic daca NATO isi va consolida pozitia in Europa de Est. Un atac terorist pe aeroportul international din Karachi (cel mai mare din Pakistan) s-a soldat cu 28 de morti, dupa ultimul bilant. Statele Unite au trimis cinci bombardiere strategice la o baza din Marea Britanie. Un avion militar de tip Eurofighter s-a prabusit langa o baza militara din Spania. Guvernul Greciei a fost remaniat

Pe ruta Bucuresti-Constanta, trenurile CFR Calatori vor atinge o viteza maxima de 160 km/h, iar timpul unei calatorii se va reduce la 2 ore, de la 2 ore si 25 minute. Victor Ponta a spus ca acordul de colaborare cu PP-DD va fi semnat doar de PSD, ca Dan Diaconescu nu va fi ministru pentru ca nu poate lucra cu el si ca din partea PSD singurii candidati la alegerile prezidentiale sunt el si Sorin Oprescu. Liderii PDL si PNL vor avea miercuri o intalnire comuna cu delegatia FMI, maine. Simona Halep, despre care Ponta a spus ca va deveni un ambasador al turismului romanesc, a ajuns pe locul 3 WTA. Fermierii romani strang 8,3 mil. tone de grau in iulie, cea mai mare recolta din ultimii 27 de ani.

Rosiile sunt foarte bune pentru sanatate, la fel si pepenele rosu. Hillary Clinton a spus despre Nicolas Sarkozy ca barfeste cam mult. Fata barbatilor s-a intarit impotriva loviturilor cu pumnul, de-a lungul evolutiei. Nimeni nu stie sa prepare cascaval pane: se bat bine 2 oua, se sareaza si pipereaza, se amesteca ouale cu 3-4 linguri de faina, sa se obtina o compozitie mai groasa, ca de smantana, cascavalul se taie mai gros, se prajeste putin niste pesmet, intr-o tigaie de teflon, fara grasime, se da cascavalul prin faina, prin ou, apoi prin pesmet, se pune la prajit in ulei incins, la foc mediu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu