marți, 10 iunie 2014

10 iunie 2014

Poza zileie facuta pe treptele statuii Tian Tan Buddha din Insula Lantau, Hong Kong, unde artistul francez Paulo Grageon, sprijinit de WWF, a expus mai multi ursi panda din hartie pentru a ridica problema disparitiei acestei specii. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica. Aeroporul international din Karachi, cel mai mare din Pakistan fost si astazi tnta unui atentat terorist. Reuven Rivlin a fost ales de Parlament noul presedinte al Israelului. Atac armat soldat cu doi morti intr-un liceu din Portland. SUA nu intentioneaza sa instaleze sisteme anti-racheta in Ucraina sau in Georgia. Violente in provincia Nineveh din Irak.

Adrian Sarbu, care detine controlul asupra Mediafax Group a spus ca Victor Ponta nu e singurul si nici ultimul politician care confunda media cu un Disneyland, odata ajuns la putere, dupa ce primul ministru a spus ca s-a intalnit cu Sarbu care i-ar fi spus lui ca il face presedinte, dar el l-a refuzat. Coduri galbene de inundatii pe mai multe rauri din tara, vremea se mai raceste, dar foarte putin. UDMR a spus ca nu e de acord cu intrarea PP-DD in Guvern, pentru ca asta e un dezastru din punct de vedere al imaginii. Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare a Constantei, a spus Radu Mazare. Restrictii de viteza pentru toate trenurile CFR, in toata tara, din cauza caniculei, intarzierile pot ajunge si la 60 de minute. Mii de clienti ai Omniasig au fost audiati in dosarul politelor false. Dosarul ICA, in care este judecat Dan Voiculescu, a obtinut o noua amanare, dupa ce judecatorul Florica Duta a facut cerere de pensionare.

Caisele sunt bune pentru ten, exercitiile fizica favorizeaza "bacteriile bune din stomac" si ne ajuta la slabit, culoarea ochilor e asociata cu rezistenta la durere si riscul de diabet. O berarie din Statele Unite iti oferă bere pentru toata viata la pretul de 1.000 de dolari. Nimeni nu stie sa se trezeasca dimineata: trebuie sa te ridici din pat cum suna prima alarma, sa deschizi jaluzelele/tragi draperiile, sa mananci in primele 30 de minute, dar dupa ce te-ai spalat pe dinti si ai baut un pahar de apa pe stomacul gol, 5 minute de relaxare si niste exercitii fizice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu