sâmbătă, 7 iunie 2014

7 iunie 2014

Poza zilei este facuta in Kathmandu, unde 2001 oameni au luat parte la stabilirea recordului mondial pentru "cei mai multe oameni care imbratieseaza un copac, in acelasi timp.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: separatistii prorusi il someaza pe presedinte sa retraga armata din estul tarii, Teheranul anunta negocieri separate cu Washingtonul si cu Moscova asupra dosarului nuclear, Putin a dat ordin sa fie consolidate controalele la frontiera cu Ucraina. Obama il indeamna pe Putin sa-l recunoasca pe noul presedinte ucrainean.

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Gaross, dar a jucat bine. Pelerinaj de Rusalii la Sumuleu Ciuc, unde 161 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale. Partidul Miscarea Populara il sustine, la alegerile prezidentiale pe Cristian Diaconescu, Elena Udrea, aleasa astazi presedinte al PMP a spus ca acesta sustinere s-a decis si dupa o consultare cuTraian Basescu, Cristian Diaconescu spune ca nu a existat. Traian Basescu s-a intalnit cu senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Christopher Murphy. Ziarul Romania Libera si-a falsificat tirajul ani de zile. Medicii romani sunt foarte cautati in Franta si in provinciile franceze din lume. Vaticanul incheie acorduri in domeniul combaterii fraudei fiscale cu sase tari, inclusiv Romania.

Alunele si fisticul sunt bune pentru sanatate, filmul "Forrest Gump" va fi relansat in versiune 3D. Nimeni nu stie sa faca branza de casa: trebuie lapte proaspat, cat mai gras, si de cheag (lichid sau granule - din intestine de oaie sau vita), care se gaseste la magazinele de langa piete sau cu un pont bun pe la oamenii care mai fac branza si folosesc cheag natural. In cazul in care nu se gaseste, se poate inlocui cu otet, zeama de lamaie, zer sau calciu lactic. Laptele se da intr-un clocot la foc mediu, amestecand continuu ca sa nu se prinda de oala. Imediat ce se ia de pe foc se adauga zeama de lamaie (proaspat stoarsa), se toarna incet zeama si se amesteca cu o lingura de lemn. In cateva minute se formezeaza cocoloase in lapte. Oala se acopera cu un capac si se lasa asa 2 ore. Se strecoara tot acest amestec branzit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu