joi, 26 iunie 2014

26 iunie 2014

Poza zilei e facuta cu un artist care face arta cu scantei: aprinde o sarma fina din otel si o invarte, in orasul Rizhao, provincia Shandong, China.

Israelul a dezvaluit numele a doi suspecti in cazul rapirii adolescentilor in Cisiordania. Moscova afirma NATO "ignora eforturile" Rusiei pentru solutionarea crizei ucrainene. Petro Porosenko deplange sprijinul insuficient al Rusiei pentru planul de pace. Angela Merkel pledeaza pentru "compromis" cu Londra in privinta politicilor europene. Damascul a efectuat raiduri aeriene asupra unor insurgenti in Irak.

Comisarul european pentru Extindere, Stefan Fule, a spus ca admiterea Romaniei si Bulgariei a afectat credibilitatea extinderii UE. Ministerul Afacerilor Externe a spus ca "asocierea aderarii noastre cu diminuarea credibilitatii extinderii este nepotrivita". Guvernul a decis sa nu creasca de la 1 iulie pretul gazelor din productia interna pentru companii. Omul de afaceri Costel Casuneanu este suspectat ca ar fi dat mita primarului Bacaului Romeo Stavrache, care a fost retinut pentru 24 ore. Teodor Baconschi a postat pe Facebook o scrisoare prin care o anunta pe Elena Udrea de demisia sa din PMP, un deputat PSD e cercetat in dosarul in care Radu Mazare este anchetat pentru abuz in serviciu. Cererea de carburanti in Europa si America de Nord va scadea cu 10% pana in 2030. Fiica si fiul cel mic ai lui Bercea Mondial nu au voie sa se apropie de Mircea Basescu si Marian Capatana. Calin Popescu Tariceanu i-a vandut un apartament celei de-a doua foste sotii.

Inimi umane miniaturale, capabile sa bata de o maniera autonoma, au fost create in laborator de cercetatorii de la Universitatea Abertay din Scotia, Google incepe sa elimine din cautarile online informatii sensibile, la cererea utilizatorilor din UE, omul de Neanderthal manca si materii vegetale, trei ore de televizor pe zi dubleaza riscul de moarte prematura. Nimeni nu stie sa  faca burritos: se pune uleiul la incins, se adauga carnea de porc, se lasa la calit, amestecand incontinuu, apoi se stinge cu supa de carne. se taie marunt ardeiul iute si se adauga impreuna cu usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare si piper, in tigaia cu carne, se mai lasa pe foc pana scade apa. Se incalzesc lipiile in cuptor, se umplu la mijloc cu carne, se asezoneaza cu morcov ras, rosii, ardei gras tocati si cascaval ras.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu