miercuri, 18 iunie 2014

18 iunie 2014

Poza zilei e facuta de Subhendu Bagchi la un targ din India.

Situatia in Ucraina este in continuare critica, dar presedintele tarii spune ca pana la sfarsitul saptamanii va fi pace in estul tarii. Casa Alba nu exclude nici o optiune pentru interventia in Irak, exceptand trimiterea de trupe pe teren (dupa spusele lui Obama). Irakul cere Statelor Unite sa efectueze raiduri aeriene impotriva insurgentilor. Iranul si marile puteri au inceput redactarea unui acord final in domeniul nuclear. Regele Spaniei, Juan Carlos, a semnat decretul de abdicare.

7 bolnavi de cancer au dat statul in judecata pentru ca nu li dadeau gratuit medicamentele, au castigat si acum statul si CNAS va trebui sa le ofere gratuit tratamentul, Ministerul Sanatatii spune ca pentru orice medicament exista o alternativa care se da gratuit si ca va ataca decizia judecatorilor. Directorul de la Protectia Copilului Vaslui si-a lansat o carte copiind de pe site-ul Descopera.ro. Cristian Cioaca a fost condamnat la 15 anisi opt luni de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Guvernul va reduce norma de ore pentru profesorii cu grad didactic I si vechime in munca de peste 25 de ani, ceea ce va majora veniturile acestora din ore suplimentare. Agentia Nationala de Integritate (ANI) a contestat la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) calitatea de membru in Parlamentul European a lui Mircea Diaconu. Guvernul infiinteaza Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, prin reorganizarea APDRP. Doi preoti s-au luat la bataie, in biserica, in Buzau, din cauza unor bani stransi pentru reparatii. Televiziunile nationale, obligate sa traduca mimico-gestual programele de importanta majora. Cod galben de furtuni si inundatii in sudul tarii.

Aspirina are efecte negative asupra pacientilor diagnosticati cu o afectiune cardiaca, cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene. Nimeni nu stie sa faca margarita: se spala si se raceste un pahar cu picior inalt, marginea se freaca cu suc de limeta si se trece prin sare granulat (nu foarte fină dar nici grunjoasă!), se amesteca intr-un shaker tequila, fulgii de gheata si triple-sec-ul.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu