joi, 5 iunie 2014

5 iunie 2014

Poza zilei e cu pilotii "The Red Arrows" care zburau intr-o formatie, fotografia a fost facuta cu ajutorul lui Katsuhiko Tokunaga, in Grecia.

Situatia in Ucraina este in continuare critica. Cel putin 45 de morti intr-un atac al gruparii Boko Haram in Nigeria. Un paj a lesinat in timpul discursului Reginei Marii Britanie. Banca Centrala Europeana a scazut dobanda cheie la un nou minim istoric: 0,15% si va taxa bancile pentru a le pastra banii.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului Roland Garros. Elena Udrea si Daniel Funeriu vor candida pentru sefia Partidului Miscarea Populara, Mihai Razvan Ungureanu va candida la alegerile prezidentiale, Victor Ponta a dat un minister PP-DD, ca parte a intelegerii cu Dan Diaconescu, PSD nu mai are majoritate in nici un Consiliu Judetean din tara. Dan Adamescu, patronul Astra Asigurari, a fost retinut pentru dare de mita. Un director din Primaria Bucuresti a fost retinut pentru contracte facute ilegal. Vicepresedintele ANRE a fost retinut intr-un dosar de coruptie.

Piersicile sunt bune pentru sanatate, Johnny Depp se casatoreste la toamna. 63 % din parinti nu cer parerea copiilor in decizii importante in familie. Nimeni nu stie sa faca un cocktail "sex on the beach": lichior de coacaze negre, lichior de piersica, votca, suc de merisor si suc de ananas se amesteca intr-un shaker cu niste cuburi de gheata, se pune in pahar, se orneaza cu o felie de portocala si o cireasa confiata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu