vineri, 13 iunie 2014

13 iunie 2014

Sa aveti un weekend revigorant!  Poza zilei e cu Iya Traore, un fost jucator profesionist de fotbal, care a facut spectacol in Montmatre, Paris.

Situatia din Ucraina este critica: Moscova sustine ca vehicule militare blindate ucrainene au trecut granita Rusiei, Putin s-a intalnit cu Porosenko, dar nu au rezolvat nimic. NATO se teme de o "escaladare grava" a crizei, Rasmussen a spus ca au informatii potrivit carora insurgentii prorusi au armament greu din Rusia, inclusiv tancuri. Situatia din Irak: Armata a lansat o vasta operatiune militara impotriva insurgentilor sunniti, care avanseaza spre Bagdad pe 3 directii. Obama a spus ca SUA nu trimit efective militare in Irak, dar au alte optiuni asa ca au trimis un portavion in Golful Persic pentru posibile raiduri aeriene. 13 avioane au disparut, timp de 25 de minute, de pe radare, deasupra Austriei, pe 5 iunie, dar abia acum a fost facut public. Incidente asemanatoare au avut loc si in Germania si in Cehia, dar nu au fost facute publice mai multe date.

Un barbat care isi bea cafeaua a fost nimerit in spate de un glont tras de un militar in poligonul Catelu, de langa Bucuresti. Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert a Romaniei, a fost audiat azi intr-un dosar de camatarie si a spus ca nu a luat bani cu camata pentru ca el juca la cazino atatia bani (milioane de euro) cat nu ar fi strans camatarii in toata viata lor si oricum dobanda ar fi fost de sute de mii de euro (bonus a pus un teanc de bani pe masa, ca sa stie lumea ca nu vorbeste prostii). Furtuni in toata tara. Deputatii PSD au facut un proiect de lege care ar permite oricui detine teren forestier sa defriseze legal intreaga suprafata, daca isi construiesc pensiuni sau obiective turistice. Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, acuzat de fratele presedintelui Traian Basescu de santaj, a depus plangere contra lui Mircea Basescu pentru trafic de influenta si inselaciune.

Ceaiul de tei e bun pentru sanatate, persoanele care nu fac suficienta miscare au un risc mai mare de a avea probleme cu memoria, cea mai mare rezerva de apa a Pamantului se afla depozitata la mare adancime, in mantaua terestra, sub teritoriul Statelor Unite,  astronautii de pe ISS au jucat fotbal pe orbita pentru a marca debutul Cupei Mondiale 2014. Nimeni nu stie sa faca ciuperci sote: se sterg 500 de gr de ciuperci champignon cu un prosop uscat cu o periuta de dinti (nu se spala), o tigaie se incinge la foc mare, cu 3-4 linguri de ulei si se pun ciupercile astfel incat sa nu fie “aglomeratie” in tigaie, cand ciupercile sunt rumenite se pune sare, piper, putin vin alb si verdeturi (dupa gust).

Temperaturile mai scad putin. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu