duminică, 1 iunie 2014

1 iunie 2014

Poza zilei a fost facuta in Willis Tower in Chicago, la etajul al 103-lea, unde se schimba un geam.

Situatia in Ucraina este in continuare critica: premierul Ucrainei spune ca in cazul unui acord cu Rusia privind furnizare gazelor, Kievul isi va plati datoriile in maxim 10 zile. Au fost alegeri prezidentiale in Siria, peste 95% din populatia s-a dus la vot. NSA (National Security Agency) aduna milioane de poze de pe internet pentru a le folosi in soft-uri de recunoastere faciala.

Ponta spune ca Crin Antonescu a fost manipulat si ca Traian Basescu a fost implicat si ca toti functionarii care sunt sprijiniti de PNL vor fi concediati . Peste tot in tara s-a sarbatorit Ziua Copilului, inclusiv de Ponta si alti ministri. La Ministerul Afacerilor Interne a fost Ziua Portilor Deschise, echipajul feminin de canotaj a luat medalia de aur la Campionatele Europene, la proba 8+1. Cod galben de inundatii in partea de est a tarii.

Orezul este bun pentru sanatate, la fel ca iaurtul. UBS (cea mai mare banca elvetiana) este investigata in legatura cu acuzatii de spalare de bani si crima organizata, Google a primit, intr-o singura zi, 12.000 de cereri de stergere a "datelor sensibile". Peter Sunde, co-fondator al site-ului de torrente The Pirate Bay, a fost arestat. Nimeni nu stie sa faca humus: nautul se inmoaie cateva ore (sau peste noapte), apoi se fierbe 1 ora si jumatate la foc mediu, in prima faza neacoperit, apoi se pune un capac, se scurge, se paseaza, se amesteca cu pasta de susan, zeama de lamaie si usturoi tocat fin, se adauga, amestecand incontinuu,  uleiul si apa in care a fiert pana se obtime o crema fina, dar consistenta. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu