sâmbătă, 31 mai 2014

31 mai 2014

Poza zilei e facuta pe Dealul Bucium, de langa Iasi, in timpul unei furtuni. Fotograful este Ioan Balasanu. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: Kievul acuza Rusia de propaganda pentru a-si justifica interventia in estul Ucrainei. Proteste violente la Istanbul, politia foloseste gaze lacrimogene impotriva manifestantilor, premierul Turciei a spus ca cei care vor veni in Piata Taksim vor fi arestati. 

Crin Antonescu s-a retras din cursa pentru alegerile prezidentiale din toamna si toata lumea l-a felicitat. Printul Charles a primit titlul de Doctor Honorius Causa al Universitatii Bucuresti, dupa ce s-a intalnit cu Traian Basescu. Victor Ponta spune ca e trist din cauza lui Crin Antonescu, presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, tinea evidenta mitei pe care o lua intr-un tabel, in format electronic. Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros. Cod portoaliu de inundatii pe Dunare. 

Lamaile sunt bune pentru sanatate, la fel si patrunjelul. Ryan Gosling arata bine. Nimeni nu stie sa stea la coada: cand ajungi acolo, daca ai nelamuriri, intrebi cine e ultima persoana care sta la coada, te asezi in spatele ei si stai acolo pana cand ajungi unde vrei. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu