duminică, 25 mai 2014

25 mai 2014

Alegeri prezidentiale in Ucraina, Vitali Kliciko este noul primar al Kievului. Miliardarul Petro Porosenko se clasează pe primul loc in scrutinul prezidenţial din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne

Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut cele mai multe procente la alegerile europarlamentare (intre 41 si 43%), fiind urmata de PNL, care a obtinut intre 13,3 si 14,92%, si de PDL, care a obtinut intre 10 si 12% din voturi, arata rezultatele exit-poll-urilor efectuate de CURS, CSCI, Operation Research, IRES. Prezenta la vot, la nivel national, la alegerile europarlamentare, a fost, pana la ora 21.00, la inchiderea urnelor, de 32,16%, din care 28,69% in mediul urban si 36,88% in rural, potrivit datelor comunicate de Biroul Electoral Central. Ponta a spus ca de maine se poate aseza la masa pentru a discuta refacerea USL, Crin Antonescu a spus ca nu comenteaza. Tot Ponta a spus ca va folosi si mesajul "Mandri ca suntem romani" si la prezidentiale. Iliescu cere demisia lui Crin Antonescu.

Cascatul e bun pentru sanatate, trebuie sa mancam mai multe fructe de padure. Se spala orezul si se fierbe timp de 10 minute cu o ceasca de apa, se scurge apa. Intr-un alt vas, se pune la fiert laptele si coaja rasa de lamaie si portocala, cand incepe sa dea in clocot, se adauga orezul, untul, vanilia, zaharul si se amesteca bine, pana se incorporeaza. Dupa ce s-a topit untul si incepe sa clocoteasca se ia de pe foc.

Poza zilei e facuta la London ComicCon.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu