miercuri, 14 mai 2014

14 mai 2014

Rusia spune ca NATO se foloseste de criza din Ucraina pentru a-si dovedi valoarea. Peste 186.000 de transnistreni au semnat petitia care sustine alipirea la Rusia. Ministrul de externe al Ucrainei, Serghei Lavrov, avertizeaza ca tara este mai aproape ca oricand de un razboi civil. Violente la Ankara si Istanbul, dupa accidentul minier al carui bilant se ridica la 250 de morti. Regizorul Malik Bendjelloul a murit, la 36 de ani. Barack Obama s-a intalnit, la Casa Alba, cu liderul opozitiei siriene. 

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti spune ca declaratiile lui Traian Basescu de ieri nu pot fi acceptate. Secretarul general al NATO face o vizita de doua zile in Romania (joi si vineri). Ministerul Finantelor a pregatit documentatia pentru eliminarea a 92 de taxe parafiscale. 15 judete din sudul tarii se afla sub cod portocaliu de inundatii. Banca Carpatica a incheiat primul trimestru al anului cu o pierdere de 1 milion de lei. Perchezitii la mai multe sucursale Omniasig din tara, privind nereguli la incheierea politelor si acordarea daunelor. Simona Halep va ocupa locul 4 WTA. Deputatii romani au avut, ieri, cea mai scurta zi de lucru: 49 de secunde, cat au constatat ca nu este cvorum pentru sustinerea sedintei. Potrivit unui sondaj, Victor Ponta este favorit la prezidentiale. 

Spanacul, broccoli, caisele, usturoiul si sfecla rosie combat anemia. Trebuie sa facem mai multa miscare. Carmen Bruma a nascut, Papa Francisc e dispus sa boteze extraterestrii. Nimeni nu e stie sa faca maioneza: doua galbenusuri de ou se pun intr-un castron adanc, se presara sare si se pune o lingura de mustar de Dijon, se pune treptat uleiul, aflat la temperatura camerei, care se incorporeaza cu ajutorul unei linguri de lemn, invartite in aceeasi directie (de regula in sensul acelor de ceas).

Poza zilei este facuta in Marsilia de catre Anne-Christine Poujoulat pentru AFP/Getty Images.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu