marți, 20 mai 2014

20 mai 2014

Situatia in Ucraina este in continuare grava. Un tren marfar care se numea "Romania" pentru ca transporta piese de la uzina Dacia s-a ciocnit cu un tren de pasageri care venea de la Chisinau, la 60 de km de Moscova: 6 morti si 45 de raniti. Suedia testeaza ziua de munca de 6 ore ca sa aiba cetateni mai sanatosi, germanii vor si ei sa munceasca mai putin de 8 ore pe zi, in Thailanda a fost instituita legea martiala si emisiile televiuziunilor au fost intrerupte, Belgia vrea sa reduca varsta acceptata pentru relatii sexuale de comun acord la 13 ani. NATO nu poate confirma retragerea trupelor rusesti de la granita cu Ucraina.

Victor Ponta a spus ca il va reclama pe Traian Basescu la CSM pentru ca presedintele a spus ca e foarte bine ca DNA-ul nu a facut arestari pe perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare, acuzandu-l de ingerinta in justitie. Basescu a spus ca "dupa ce a aparat totii penalii Ponta apara acum justitia" si l-a mai facut mincinos. Joe Biden a ajuns in Romania si a spus ca SUA are o obligatie sacra de a fi alaturi de noi, ca natiunile NATO nu sunt singure si ca suntem niste luptatori grozavi. Seara, Biden si sotia au mancat inghetata la cornet in Centrul Vechi. Dan Sova a spus ca o provoaca pe Elena Udrea sa alerge 10 km impreuna. Patru persoane au fost retinute in dosarul retetelor false, dupa ce au emis 1100 asemenea retete care au fost decontate.

Mierea de albine si propolisul sunt foarte bune pentru sanatate, Credit Suisse recunoaste ca a ajutat clientii americani sa eludeze fiscul si plateste 2,6 mld dolari pentru inchiderea anchetei. Nimeni nu stie sa faca pui cu smantana: carnea de la un pui intreg si apoi taiat se fierbe timp de 30-40 min, ceapa taiata marunt se caleste, se pune o lingura de faina, se gatesc impreuna 3-5 minute, se adauga smantana, se amesteca incontinuu, se lasa sa mai fiarba 5 minute, se adauga carnea si se mai lasa 5 minute, se condimenteaza dupa gust. 

Poza zilei e facuta de Alexander Remnev, pe Princess Tower, cea mai inalta cladire rezidentiala din lume. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu