joi, 22 mai 2014

22 mai 2014

Poza zilei e facuta in Londra, unde un fulger a lovit The Shard, cea mai inalta cladire din Marea Britanie.

Situatia in Ucraina este mai critica astazi: 17 militari ucraineni au fost ucisi intr-un atac al separatistilor pro-rusi. In Thailanda a fost data o lovitura de stat.

Calin Popescu Tariceanu s-a reinscris in PNL, desi nici un lider al partidului nu a fost de acord si Crin Antonescu l-a numit sluga a PSD-ului. In actualul context international, Guvernul a decis paza cu jandarmi la Departamentul Energiei. Oana Zavoranu a fost prinsa in flagrant cand lua 10.000 de euro de la un medic care o operase, dupa ce il santajase. Dan Adamescu a fost pus sub urmarire penala pentru dare de mita, avocatul sau il denuntase. CNA a decis ca difuzarea spotului cu "USL traieste" sa fie interzisa, pentru ca evident, USL NU mai traieste.

Rosiile sunt foarte bune pentru sanatate, in continuare trebuie sa facem mai multa miscare. Nimeni nu stie sa faca rosii pe gratar: gratarul se incinge, se unge cu grasime, rosiile se taie in doua, se ung cu putin ulei de masline, mujdei de usturoi, sare si piper, se pun cu partea moale timp de 4 minute pe gratar, se intorc pe cealalta parte, se mai lasa 3 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu