luni, 26 mai 2014

26 mai 2014

Situatia in Ucraina este critica in continuare: explozii pe aeroportul din Donetk, Rusia exclude posibilitatea revenirii Crimeii in Ucraina. Miliardarul prooccidental Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei din primul tur de scrutin, anunta seful Comisiei electorale. Lumea e ingrijorata in Europa, dupa ce 9 partide de extrema-dreapta vor avea reprezentanti in Parlamentul European. Fostul ministru francez de Interne Claude Gueant a fost retinut. Nimic nou despre avionul disparut pe 8 martie.

Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 37,60 % din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, PNL - 15 %, PDL - 12,23 %, independentul Mircea Diaconu - 6,81 %, UDMR - 6,30 % si PMP - 6,21 %, potrivit rezultatelor partiale anuntate de Biroul Electoral Central. Crin Antonescu si Klaus Iohannis au demisionat de la conducerea PNL, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare (tinta PNL era de 20%). Crin Antonescu spune ca Ponta si PSD se degradeaza rapid, Ponta vrea refacerea USL, Iliescu spune despre Antonescu ca e o "lichea" si ca si-a incheiat cariera politica. Calin Popescu Tariceanu s-a dus la sedinta PNL fara sa fie invitat, dupa ce a fost la o sedinta PSD, si a fost dat afara cu injuraturi (de la PNL). Radu Stroe a fost exclus din PNL. Traian Basescu a depus plangere penala la Parchet impotriva barbatului care l-a scuipat. Motiunea de cenzura "Opriti Guvernul Ponta 3 - Guvernul coruptiei, demagogiei si minciunii" a fost dezbatuta si respinsa de Parlament. Euro a ajuns la minimul ultimelor 10 luni. 

Alimentele picante te fac sa traiesti mai mult, ceaiul din frunze de mur este bun pentru sanatate. Fingolimodul, un medicament folosit impotriva sclerozei în placi multiple, ar putea ajuta la stergerea amintirilor dureroase. Nimeni nu stie sa faca gris cu lapte: laptele se pune la fiert, impreuna cu zaharul (pus dupa gust), cand fierbe, se adauga grisul in ploaie, amestecand continuu cu un tel (se poate folosi si o lingura de lemn), la foc mic, pana obtinem consistenta dorita, se poate servi cu orice topping.

Poza zilei e facuta la Gradina Zoologica Nogeyama, din Yokohama, Japonia, si infatiseaza un paun alb. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu