vineri, 9 mai 2014

9 mai 2014

La Moscova a avut loc o parada militara de amploare, situatia in Ucraina este in continuare critica: confruntari armate in estul tarii: 20 de oameni au murit la Mariupol. In Franta s-a deschis o ancheta cu privire la avionul disparut pe 8 martie. 

Gruia Stoica, omul de afaceri care este acuzat ca a oferit mite ca sa afle o oferta confidentiala la o licitatie va fi cercetat in arest la domiciul, Diana Nemes, cercetata alaturi de sotul ei, Sorin Blejnar si Codrut Marta pentru o frauda de 15 milioane de euro va ramane in arest. Gabriel Liiceanu sustine ca Basescu a fost la inaltime unei mari parti din intelectualii din Romania. Campania electorala pentru alegerile parlamentare si locale partiale va incepe maine. Ponta spune ca din toamna incep din nou lucrarile la Autostrada Transilvania (daca sunt bani). Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid. 

A fost Ziua Europei, Romania intra de pe pozitia a sasea in concurs la Eurovision, tot trebuie sa facem mai multa miscare, ceaiul verde este foarte bun pentru sanatate. Warner Bors produce un film de animatie despre familia Flintstone. Nimeni nu stie sa faca sangria: se ia vin rosu demi-dulce, se storc portocale, se taie mere (optional) si pere (foarte important) in fasii foarte subtiri, se pune lamaie si Sprite (foarte important).

Poza zilei e facuta in Rio de Janeiro. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu