marți, 6 mai 2014

6 mai 2014

Poza zilei e facuta in Lhasa, Tibet, unde doi oameni au pozat un halou solar. 

In continuare, confruntari armate in Ucraina, Vladimir Putin interzice folosirea limbajului obscen in carti, muzica sau filme. Rusia a intensificat zborurile militare in largul coastelor SUA. Angela Merkel a spus ca nu crede ca e bine ca Putin sa mearga in Crimeea, de 9 mai (Ziua Europei). Nimic nou despre avionul disparut. 

Basescu spune ca Ponta nu trebuie sa ajunga presedinte pentru ca tara va intra in regres si ca ar vota-o pe Elena Udrea, daca ar candida. Mai mult, ambii se acuza reciproc de incalcarea Constitutiei. Un ”Sarut” de Bancusi are pret de pornire de 5 milioane de dolari, Guvernul vrea sa extinda baza de calcul a CAS la toate veniturile persoanelor cu activitati independente. Victor Ciorbea a depus juramantul in functia de Avocat al Poporului, Mugur Isarescu a spus ca prognoza de inflatie in acest an ar putea scadea la 3,3%, de la 3.5%. Calin Popescu Tariceanu cere refacerea USL. Guvernul a depus la Curtea Constitutionala sesizarea privind implicarea lui Basescu in campanie. 

Tot trebuie sa facem multa miscare, semintele de floarea soarelui sunt bune pentru sanatate, Mariah Carey e la un pas de divort, Loredana Groza s-a mutat la Antena 1. Nimeni nu stie sa fie liber: trebuie sa faci exact ce vrei SI ce consideri ca e bine pentru tine, fara ca modul in care o faci sa afecteze libertatea altcuiva. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu