duminică, 4 mai 2014

4 mai 2014

Poza zilei e facuta de Henry Clarke, in anul 1956 pentru o campanie Dior.

Situatia din Ucraina este in continuare foarte dificila, tara se afla in pragul unui razboi civil. Avionul disparut pe 8 martie ar fi avut o incarcatura de 2 tone despre care nimeni nu vrea sa spuna ceva pentru a nu periclita ancheta. Doua cutremure puternice au avut loc langa Noua Zeelanda.

Ponta spune ca daca Traian Basescu nu convoaca o sedinta a CSAT (Consiliul Superior de Aparare a Tarii) maine, o va face el, Basescu spune ca CSAT nu e club de dezbatere. Premierul a mai spus si ca crede ca Basescu se va duce la puscarie dupa ce nu mai are imunitate (adica din toamna). Inundatii in sudul tarii si mai multe accidente rutiere. Cod portocaliu de ploi si inundatii, pana maine seara, in sudul tarii. Si astazi, Ponta mai spune ca refacerea USL ar fi un lucru bun. 

Siropul de cirese previne insomnia, copilul Alinei Sorescu este simpatic, Horia Brenciu ia o multime de bani pentru concertele lui. In continuare, e foarte bine sa facem mai multa miscare. Nimeni nu stie daca "DA" este o propozitie: este o propozitie, fiind o exceptie de la definitie si eliptica de subiect si predicat. 

Saptamana va fi buna pentru toate zodiile, va incepe cu ploi, dar pana la urma iese si soarele. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu