miercuri, 21 mai 2014

21 mai 2014

Poza zilei a fost facuta langa Manaus, Brazilia. 

In Ucraina situatia este critica in continuare: SUA au observat miscari la frontiera tarii, dar retragerea trupelor rusesti inca nu a avut loc. Rusia ar putea adopta sanctiuni impotriva Chisinaului, daca Republica Moldova semneaza acordul cu UE. Autoritatile ucrainene au arestat un jurnalist britanic.

CCR a respins sesizare Guvernului cu privire la implicarea lui Traian Basescu in campania pentru europarlamentare, dar si pe cea a presedintelui cu privire la refuzul lui Ponta de a semna decorarea lui Horia Roman Patapievici. FRF a retra licenta de participare a lui Dinamo la Liga Europa. Ponta i-a transmis lui Basescu sa se bucure de cele doua Elene, precizand ca nu stie pe care o iubeste mai mult presedintele. Vizita vicepresedintelui SUA la Bucuresti a adus multe declaratii, care mai de care mai interesante: Ponta a spus ca a convins romanii cu privire la gazele de sist pentru ca Chevron-ul e mai bun decat Gazprom-ul. Joe Biden a spus ca presa trebuie sa fie independenta, trebuie sa ne luptam mai bine cu coruptia (la Guvern a dat exemplul cu ocaua lui Cuza), ca societatea civila trebuie sa reactioneze si sa sanctioneze mereu coruptia, ca SUA va fi mereu alaturi de Romania pentru ca suntem niste parteneri de nadejde, ca regreta ca se termina mandatul lui Basescu (plus gafa facuta dupa ce i-a spus lui Ponta "Mr. President"). Victor Atanasie Stanculescu, condamnat in dosarul Revolutiei de la Timisoara din '89 a fost eliberat pentru ca era bolnav (a facut 5 ani de inchisoare din 15). Perchezitii la casa lui Dan Adamescu, cel care detine Astra Asigurari si Unirea Shopping Center, asta dupa ce avocatul lui s-a sinucis ieri, aruncandu-se in fata metroului. 

Produsele de patiserie nu sunt asa bune, legumele sunt, la fel si fructele. eBay a fost atacat cibernetic si recomanda schimbarea parolelor, o noua specie de mamifer din Cretacic a fost descoperita pe langa Alba Iulia. Nimeni nu stie sa faca cornulete: smantana, untura ,zaharul, oul si faina se pun intr-un bol si se framanta bine, se imparte aluatul in 4 parti si din fiecare parte se intinde o foaie cu diametrul de 25 cm, apoi se taie in 12 parti/fasii triunghiulare. Pentru fiecare "triunghi" se foloseste putin gem, care se aseaza pe partea mai lata si se ruleaza spre interior, se dau la cuptor (deja incalzit la 175 grade C ) timp de 15-20 minute, cand incep sa se rumeneasca, se scot.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu