marți, 27 mai 2014

27 mai 2014

Poza zilei e facuta in Panama City, unde doi barbati bat la tobe in timpul unei parade. 

Situatia in Ucraina este in continuare critica: 40 de separatisti rusi au fost ucisi la Donetk, dupa un atac al armatei ucrainene. O echipa OSCE e data disparuta si se pare ca observatorii au fost rapiti de insurgentii rusi in estul Ucrainei. David Cameron, premierul britanic, a spus la un summit de la Bruxelles ca UE a devenit "prea mare, prea autoritara si prea intruziva". Obama a propus retragerea trupelor americane din Afganistan pana in 2016. 

Potrivit unei legi adoptate de Camera Deputatilor, seful IGPR (Inspectoratul General al Politiei Romane) va avea rang de secretar de stat si va fi in subordinea premierului. Presedintele Stratfor (companie de analiza geopolitica si nu numai) a spus ca Rusia isi foloseste serviciile de informatii pentru a manipula procesul politic in Romania. PNL si PDL negociaza o alianta politica pentru a lupta impotriva PSD. Ploi multe in tara si inundatii in unele localitati. Printul Charles al Marii Britanii se afla intr-o vizita neoficiala in Romania. Guvernul va baga Romavia in insolventa. Leul s-a intarit in continuare in fata euro, ajungand la un curs de 4.3958, cel mai mic din iulie 2013. Intonarea imnului national ar putea deveni obligatorie in invatamantul primar. 

Suplimentele alimentare duc la o imbatranire accelerata a organismului, purtarea necorespunzatoare a lentilelor de contact poate duce la pierderea vederii, telefoanele mobile sunt nocive. Nimeni nu stie sa faca socata: se spala florile de soc, se pun pe fundul borcanului, se adauga zaharul (sau miere) si sucul de lamaie, plus cojile de lamaie taiete felii (se poate pune si coaja de lamaie rasa), se pune apa cat sa acopere totul, se lasa pana a doua zi la macerat. A doua zi se umple borcanul cu apa rece, se amesteca, se adauga drojdia, se acopera cu un tifon si se mai lasa 2/3 zile intr-un loc cald si insorit. In fiecare zi se amesteca lichidul din borcan, dimineata si seara. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu