luni, 19 mai 2014

19 august 2014

Poza zilei e facuta la festivalul Dreamflash din Moscova.

Situatia in Ucraina este critica in continuare: Moscova indeamna ONU si OSCE sa garanteze o ancheta impartiala in cazul violentelor de la Odessa. Vladimir Putin a declarat ca a ordonat trupelor militare sa se retraga de la granita Ucrainei, SUA a spus ca asteapta dovezi concrete. Inundatii grave in Bosnia si Serbia, SUA trimit 26 de tone de ajutoare,

Dmitri Rogozin, vicepremierul rus, le-a transmis lui Traian Basescu si Victor Ponta ca pe 31 august poate veni la Bucuresti, ca sa sarbatoreasca eliberarea Capitalei de "fascistii romani". Joe Biden, vicepresedintele american, vine maine la Bucuresti sa discute despre Ucraina si despre coruptie. Iliescu spune subtil ca Ponta ar fi un candidat bun la prezidentiale si ca mesajul lui Rogozin cu bombardierul a fost o "obraznicie". Tot maine si presedintele Cehiei face o vizita in Romania si se intalneste cu Traian Basescu. Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au fost dusi la DNA, fiind suspecti de fapte de coruptie. Intreaga echipa de management a Postei Romane a renuntat la salariile compensatorii. In Arges, nisipul dus de specialisti pentru indiguiri a fost furat de localnici. Pe Dunare se asteapta inundatii mari.

Branza este buna pentru sanatate, 60% din romani folosesc zilnic internetul, George Clooney se va casatori in luna septembrie, a fost creata prima lotiune solara potabila, sahul va fi introdus ca materie optionala in scoli, Mick Jagger a devenit strabunic. Nimeni nu stie sa gateasca ciuperci: nu se spala sau, daca insistati, se spala foarte putin, nu se gatesc la foc mic, intotdeauna se gatesc cu ulei sau unt, nu se foloseste capac si ideal ar fi sa le taiati cat mai putin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu